Czy możesz napisać proszę na jaka wersje i co sie wtedy zmieni? Bede wiedział czy (jak pisałeś wcześniej) warto wyrwać dzień na jazdy 100km do serwisu i godzinne czekanie na rezultat. Z gory dziękuję.
Printable View
Wiem ze czytanie boli jeszcze jak w okularach. Wystarczy poczytać wszystkie watki od początku a nie wałkować od początku.
MV002.010.041, dostaniesz większy obraz z kamery cofania jeśli masz 8.8" do tego inne kolory w navi i kupę poprawek firmwaru/stabilności itp.
przejdz do posta 28 tam jest link do alfaowner gdzie tez masz super dokładne instrukcje.
aha, wszystko o zmianach tej wersji było pisane już wielokrotnie w ciągu ostatnich kilku tygodni
Dzieki...ta strona 28 pomogła! Juz wszystko wiem.... nie wszystko dokładnie rozumiem ale to tylko moja wina.
Witam,
Potwierdzam aktualizacje / przejście na 002.010.041. AR Giulia 2016, stary hardware, soft do dziś 002.009.055.
Wrzucam kilka fotek jak to przebiegało.
Cała aktualizacja to 10-15min. Najpierw walidacja USB, potem update i tu była chwila zawahania "systemu" przy aktualizacji i po 1% zrobiło się ciemno (zwiecha). Za chwile wstał i cały proces zaczął się od nowa (bez walidacji usb) do końca, do 100% i na końcu poprosił o wyjęcie USB z gniazda. Tyle …
Różnica na tą chwile jaką widzę to większy ekran kamery tył (mówimy o ekranie 8.8), jakość bez zmian wg. mnie. Reszta ciężko powiedzieć. Nie widze różnic. Osobiście miałem problemy z wyłączaniem się radia, albo przeskakiwaniem radia na usb i odwrotnie. Ale to okaże się w praniu czy pomogło i czy faktycznie coś poprawiłem czy zjeb* :)
Pozdrawiam
Załącznik 269593 Załącznik 269594 Załącznik 269595 Załącznik 269596 Załącznik 269597 Załącznik 269598
Da radę zrobić tą aktualizację przy wyłączonym silniku?
da rade
Niestety, nie mogę zrobić aktualizacji.
Mam soft MV002.009.055
Na penie NTFS mam ten nowy 2.010, rozpakowany (2 pliki).
Po włożeniu do USB w podłokietniku i wybraniu opcji aktualizacja, dostaję komunikat, że usb "nie zawiera ważnych plików aktualizacyjnych" a port usb pod panelem klimy w ogóle nie widzi tego pena.
Soft ściągnąłem z adresu tutaj podanego.
Coś robię źle? Może spróbować z innym penem?
wersji 085.000.046 nie można już pobrać