-
Flabeet i nie zrazaj sie że lista jest taka długa,koszty nie bd takie wielkie,a kosmetyków i tak potrzebujesz żeby utrzymać już cały czas lakier w ładzie,możliwe że jak zobaczyles co napisałem to sie przeraziles ,ale spoko ulozymy jak najlepiej za przyzwoitą kase
-
Mogę jeszcze polecićAuto Finesse Tripple. Jest mistrzem kamuflowania rys a delikatne też usuwa. Podobnie sprawdzi się również Achilles Prep.
-
Koledzy dzięki za informacje :)
Ja powiem Wam tak - wczoraj przed samym strojeniem auta na wesele przejechałem jeszcze raz te rysy pastą Tempo iiiii..... sytuacja odratowana ! :D przynajmniej na pierwszy rzut oka :) Wcześniej wszystkie te packi były widoczne gołym okiem bo strasznie zmatowione a po przejechaniu pastą poznikały, co prawda pod światło nadal widać zarysowane plamy ale i tak jest 100x lepiej niż wcześniej. Także na prawdę jestem zadowolony z tego doraźnego efektu i póki co nie będę nic robił. Na zlocie zobaczę jakie cuda zdziała kolega Marcin, trochę podpatrzę co i jak i potem razem z ojcem zrzucimy sie na własną polerkę i pasty, taki plan :)
-
Nie wystrasz się efektu jak wymyjesz pastę która wypełniła rysy i pewnie utworzyła nowe. Po 2-3 myciach spójrz jak wygląda odbicie światła słonecznego w tym miejscu :)
-
Kicaj ma 100% racji,ona nie poleruje tylko maskuje,jedynym ręcznym wyjściem jest megs UC na KA jest test pasty tempo i wyszła tragicznie
-
Dobra zamówię tego megsa na dniach i do zlotu musi wystarczyć :) Ale mnie znów nastraszyliście :P
-
Spokojnie ,nie chcemy Cię nasraszyc ale uświadomić :D potyraj megsem
-
-
Ja UC ręczne odradzam. Namachasz się jak dzik w dodatku UC tez w pewnym stopniu maskuje. Ręcznie to nawet więcej zamaskuje niż usunie. Po samym użyciu UC jest błysk, a wystarczy przetrzeć IPA i już szału nie ma. Zeby UC dało jakiś fajny efekt trzeba przelecieć co najmniej dwa razy maszynowo. Na srednim i miekkim padzie. Sredni usunie nam wieksze ryski ale zostawi hologramów mase wiec po nim trzeba jeszcze na miękkim. Ale jak juz sie bawić maszynowo to lepiej kupić dwie pasty Menzerny FG500 i FF3000
-
a ja pastą Tempo całe auto spolerowałem... oj oj