mnie na dzien dzisiejszy nie bedzie bo na ten weekend mam troche zajęć :roll:
ale jeszcze bedę kombinował czy sie da wpaść 8)
Printable View
mnie na dzien dzisiejszy nie bedzie bo na ten weekend mam troche zajęć :roll:
ale jeszcze bedę kombinował czy sie da wpaść 8)
Mozecie pisac wazne zebyscie przyjechali :D pozniej poprosze jakiegos adminka zeby zbedne posty usunal ;]
PODAJE AKTUALNA LISTE GOSCI :P
1. _zagiel_
2. baśka13
3. Carlos1979
4. pitbullgt
5. zuczek145
6. Bogboss
7. kmito
8. alfasound_mania
Witam wszystkich którzy będą jutro na zlocie. Niestety mnie jutro nie będzie. Mam mały problem z wyciekiem płynu chłodniczego. Miałem nadzieje, że uda się z tym zrobić porządek, ale niestety nie. Mam nadzieje, że pogoda wam dopisze i będzie tak samo miło jak w Bydgoszczy. Pozdrawiam gorąco.
No i oprocz mnie byla tylko jedna para sliczna 166 czyli kmito i szkoda ze reszta sie nie spisala i nie dojechala. I sadze ze to ostatnia impreza, ktora probowalem zorganizowac. Nie bede sie juz wyglupial przed ludzmi. No ale coz takie jest zycie. Pozdro dla wszystkich
Przykro mi że niezałatwiłam samochodu mój stoi na klockach i niedotarłam! _zagiel_ Bydgoszcz udała nam się lepiej! Szkoda że ludzie na gg obiecali że będą a nawet nie dali znać, i nie dotarli! No cóż tacy są :x Może na wiosnę spróbujemy jeszcze raz! pozdrawiam tych co byli :D
U NAS napewno wypali..więc może podczepicie sie i wpadniecie nad morze na zlocika :mrgreen:
Aż tak daleko nie macie a pare alfek więcej to jeszcze bardziej przyjemna imprezka :twisted:
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kolegi _zagiel_, jego dziewczyny i kolegi od BMW. Głowa do góry. Może na wiosnę uda się coś wspólnie nad jeziorem zorganizować.Cytat:
Napisał _zagiel_
pawle spokojnie na pewno cos sie jeszcze zorganizuje w wiekszym gronie, teraz niektorym nie pasowalo ale mysle ze nastepnym razem bedzie lepiej, dałem znaka na lancia team i rowneiz są chetni zeby w bydzi zrobic z nami spocik bo przeciez to jedna rodzina :DCytat:
Napisał _zagiel_
moja alfa obecnie bez kół jest takze by nie dojechala :mrgreen:
Przykro mi ale niestety nie dałem rady siła wyższa Przepraszam być w może w przyszłości się uda
Witam wszystkich wiosna się zbliża czas pomyśleć o jakimś spocie? pozdrawiam czekam na propozycje Basia.