zrobimy :D a co :D eee nic nie pomyślą :P
Printable View
zrobimy :D a co :D eee nic nie pomyślą :P
hehe wiesz jak to jest ;) hehe ale tak na poważnie to myślałem o spocie w ten weekend ;p
Witam! aż miło przeczytac że jesteście chętni na spotkanko-poruszałem już ten temat i ponawiam-proponuje niedziele przy amfiteatrze powiedzmy o 17tej. Co do godz. to tylko propozycja. Spotkajmy sie w końcu a potem juz poleci-pozdrawiam!!!!!!!!!:D;)
Robcio niedziela?? i jeszcze tak późno? hm... ja idę do pracy o 6 w pon a nie chce z wami spędzić tylko godziny czy 2 ;pa może lepiej sobota ewentualnie niedziela ale wcześniej .
dobra dobra nie bylo mnie chwilke sie rozpisaliscie moze wkoncu temat ruszy hehe:) no ja tez edukacja wiec weekendy jak najbardziej:)trzeba ustalic jakis termin i sie spotkac :) ja w ten weekend odpadam brak belli a za tydzien w sobote 18nastka wiec ciezko chyba ze do godziny 17:)
hm... no szkoda a co bella u doktora?? to może niedziela za tydzień?? niech wszyscy sie wypowiedzą ;)
aaa ruszyło wreszcie :D więc mi bardziej odpowiadałyby piątki wieczorem albo niedziele bo w soboty często mam 18stki znajomych. ;)
hm.... to mnie bardziej pasowałby piątek wieczorkiem ewentualnie niedziela ale nie tak późno .... zdecydujmy się ;)
mi soboty aktualnie odpadają.. a czy piątek czy niedziela to ja się dostosuję :)
ok czyli teraz reszta niech się zdecyduje ;) bo wyjdzie na to że spotkamy się we dwoje :D