jo sie pisza :D
Printable View
jo sie pisza :D
Ja jechałem w 1 rundzie zaraz na otwarciu, pierwszy kupiłem bilet, - zaj....ie było
---------- Post dodany o godzinie 18:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:18 ----------
Nie ma problemu, a jeżeli chodzi o tor to jest prawie raz dłuższy, równiutki bez żadnych wybojów, oponki otaczające sa biało czerwone także widzisz gdzie jedziesz, wysoka jasna chala, no i nowiutkie gokarty, przynajmniej dzisiaj wsiadłem do nuweczki nawet nie draśniętej:) tylko puźniej troszkę przychaczyłem (tak parę razy:eek:)
A może jakiś mały spocik w przyszłym tygodniu tyszanie? I oczywiście połączony z jazdą w kilka osób na kartach :) Zarezerwujemy sobie i poszalejemy razem, kiedy macie wolne? Ja w tygodniu po południu jestem często wolny, a to otwarte jest chyba nie do 17'tej..
do 23.00 ale zapomniałem się zapytać od której :)
co wy na to, jechoł by kto ??
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...12_2009_a.html
Hmmm... no byłem przekonany, że miałeś dać znać na kom jak będziecie jechać... Ale kij, nie dogadaliśmy się i nie ma co, trzeba się umowić i pojechać następnym razem :D
Trzeba by zorganizować ekipę z AH i jechać, bo fajnie byłoby pojechać na więcej Alfinek :)
To wyście zrobili ten czas dnia 33.xxx? ;)
Ja tam po południu w piątek byłem i 37.xxx było :/
Drifcik konkret ;)
nie my :) wczoraj byłem to w kartach były zawalone filtry itp nie jeździły tak jak w dniu otwarcia :( ale będą wymieniać przełożenia zębatek, żeby były szybsze :D