Właśnie, spotkanko by się przydało. Najlepiej nad Maltą bo mamy z bratem najbliżej. Nadchodząca sobota/niedziela to dobry termin również :)
Printable View
Właśnie, spotkanko by się przydało. Najlepiej nad Maltą bo mamy z bratem najbliżej. Nadchodząca sobota/niedziela to dobry termin również :)
Pięć Alfetek na pewno będzie 15 czerwca na Torze Poznań. Będziemy kibicować kolegom (4 Alfy) podczas ALTu, ale spotkamy się tym razem przede wszystkim pogadać. Jak będzie konkretny wątek na Pyrze to wrzucę też tutaj. Natomiast ze względu na charakter ALTu niezbędne jest zgłoszenie wjazdu na obiekt i będę zbierać ok. 10 czerwca informację kto przyjedzie.Cytat:
Napisał dasintra
Tym razem mnie nie będzie, 13 mam wyjazd rodzinny :cry:Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
Włodek to jak cos będziesz wiedział więcej to wrzucaj. Fajnie by było jakis kamerlany spocik zrobic na ploty Dziewczęta :mrgreen:Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
Pozdrawiam
W ten weekend zatem się nie zobaczymy? Przeklęta sesja nie skutecznie zatrzyma mnie bowiem w domu w czerwcu :(
Może kilku chłopaków sie zjawi w sobote np. na krókie spotkanko i pogaduchy :wink:Cytat:
Napisał dasintra
Panowie macie czas w sobotę? :mrgreen:
Wolałbym jednak niedzielę, bowiem właśnie dowiedziałem się że brat jest w sobotę w pracy
Ja ten weekend odpadam - praca , zdrowie nie takie... , moze przyszły.
Rzucam temat:
15 czerwca, niedziela o 15.00 przy wjeździe na Tor. Potem wjazd na Tor by pokibicować na ALT (jadą tylko cztery Alfy - 156 pucharówka, dwie 147 GTA i GT 3.2) i wreszcie bez ciśnienia się spotkać, pogadać, posłuchać silników, posiedzieć w nieswoich fotelach ;) Co więcej będzie można zobaczymy na miejscu.
Przypominam, że jest to impreza zamknięta i żeby wjechać umówiłem się z jednym z organizatorów ALT, że podam do wtorku kto przyjedzie (z numerem rejestracyjnym). Przynajmniej 80% wjeżdżających powinno być wcześniej zgłoszonych. Jeśli ktoś jest chętny i na prawie na pewno będzie to proszę o info tu na forum. Gorzej będzie jeśli przyjedzie Was więcej niż zgłoszone, niż jeśli kogoś miałoby nie być. W takim przypadku podam mój tel 0602 570 666 i proszę o sms (tak samo jakby ktoś się miał spóźnić).
Chyba mógłbym wpaść... ,a ile osób jest chetnych , tylko ja i Włodek? :|