Witam. Jakby ,,cóś" się odwidziało to tor będzie można jeszcze wykupić na miejscu ?
Printable View
Witam. Jakby ,,cóś" się odwidziało to tor będzie można jeszcze wykupić na miejscu ?
a jak sprawa wygląda z imprezą? Będzie zamknięta? Tzn. jeśli ktoś nie wpłacił to nie będzie mógł wpaść??
I jeszcze pytanie o ten przejazd przez Wrocław, wiadomo już coś?:)
Będzie, o ile będzie miejsce. To zależy od tego na ile godzin wynajmiemy, na razie mamy 6 godzin, a można przedłużyć na 8 godzin. A to czy przedłużymy już zależy od liczby chętnych. W najgorszym wypadku przy 8 godzinach wynajmu możemy dopuścić 50 samochodów.
Ciężko będzie sprawdzać nazwiska i dowody przy wydawaniu posiłków, więc raczej odpowiedź będzie brzmiała "nie, zapraszamy w ciągu dnia". :)
Temat raczej umarł, to zbyt trudne z różnych względów, a piotriix organizuje większość spraw na odległość. Postaramy się załatwić przejazd przez Sobótkę pod eskortą policji i jakieś mniej oficjalne miejsce do zrobienia zdjęcia grupowego.
Powiem szczerze przejazd przez wrocław to makabra.Nawet nawigacja głupieje.To chyba przez górę św. Anny hihi
A po co nam przejazd prze Wrocław przecież utkniemy tam do późnej nocy :D
ja tam moge nawet o 1 w nocy po wrocławiu sobie pojeździć :D o ile bede w stanie ;)
widzę że zapowiada się super... ja postaram się swoja z Berlina dojechać
Ja się nieśmiało piszę...
Nieśmiało bo z kasiorką ciężko, ale plan zlotu to najlepszy motywator :D
Najwyżej do Wrocławia dopcham Bellę :P
Jak chcesz jeździć na torze to się zapisuj :) Miesiąc przed zlotem musimy podjąć decyzję czy biedzemy na 6 czy 8 godzin. I może się okazać, że nie ma miejsc :P
Na razie mamy 33 osoby, które wpłaciły zaliczkę na tor. Zostało w najlepszym (przy 8 godzinach najmu toru) wypadku 17 miejsc.