-
4 załącznik(i)
podepnę się pod temat. Nie mogę u siebie wymusić changera w radiu kombinacją klawiszy. Czy bez lutowania itp będzie działała "zmieniarka" http://moto.allegro.pl/new-zmieniark...70337413.html? Ewentualnie czy po podłaczeniu kabelka aux radio w cudowny sposób zauważy dodatkowe podłączenie? W schematach tych zmieniarek zawsze jest przełącznik mp3/cd. Skąd go wziąć? Wersja radia to 937 z cd.
PS. Ta biała wolna kość jest niby od navi? Od czego jest ten czarny pypeć na środku? :)
Załącznik 84472Załącznik 84473Załącznik 84474Załącznik 84475
-
No i bajka się skończyła, wszystko mi działało, głośno grało, wyraźnie a po 3msc padło:/ W zasadzie coś lekko padło bo muzykę słyszę ciszej, na drugim telefonie jak go podłączę nie słyszę basów i jest pogłos. Warto dodać że coś sekunde przed tym zaśmierdziało mi spalenizną. teraz pytanie kabel czy radio, ma ktoś pomysł jak to sprawdzić? jak by co mam Clariona cz 209 którego teraz podłączyłem ale nie mam sterowania w kierownicy i jeszcze zupełnie nie pasuje mi do auta.... Może ktoś by się chciał wymienić?:D
-
skoro podłączyłeś inne radio i wszystko działa, tzn że oryginalne radio padło
-
Za mało sprecyzowałem temat, oryginał gra, tylko nie na zmieniarce, płyty odtwarza dobrze, radio też sobie radzi bez zmian. Tylko ta nieszczęsna zmieniarka:/
-
-
źle mnie zrozumiałeś, zmieniłem zmieniarke na kabel aux in, działał przez 3 msc, potem coś zaśmierdziało i przestał działać jak wcześniej, inne kanały działają bez problemu. i nie wiem czy to kabel padł czy podłączenie w radiu. Jeżeli kostka w radiu to czy próbowaliście się do niej dobrać potrzebuję info jak ją wymienić, naprawić, czy bardziej się opłaca kupić nowe radio z allegro i się w to nie bawić.
-
aha, takie buty.. no to sprawdź najpierw kabel.. chodź raczej to w radiu się coś wypaliło skoro tak mówisz, i wątpię że wystarczy wymienić wtyczkę.. bo to raczej coś w radiu, na płytce się wypaliło... spróbuj pierw z kablem innym, albo zmieniarkę podłącz.. może to tylko kabel.
-
to jak? udało się komuś odpalić opcję zmieniarki w polifcie? chciałbym to ustrojstwo odpalić w 2006, ale może w ogóle nie ma co się męczyć. Radio z CD bez sterowania z kiery.
-
Ha! wygrałem!!! w moim przypadku padła masa w kostce i po tym jak mase odprowadziłem do głównej kostki iso wszystko wróciło i gra jak grało.
-
1 załącznik(i)
Witam a czy w moim radyjku instnieje mozliwosc wymuszenia zmieniarki bo próbuje i nie ma efektów :D Załącznik 88133 jest to radyjko z alfy gt z bose :)