sory Rafal ale whiski nie pijam bo to co nie Polskie mi szkodzi ,moze przezuciłbyś sie na wiśniówke wlasnej roboty???
Printable View
No słowo się rzekło. Wpisuje się jeśli jeszcze można. Imprezka + nocleg z soboty na niedziele. Adayena + pasażer.
Iproszę dopisać jeszcze 2 osoby; Krzysiek i Sylwia .;)
no Rafale niezła ekipa jedzie od ciebie
:(:(:( :bad:a ja będę smutki zalewać :(... bierzemy duuuużo alkoholu i koniec :(
Skrzywdziłaś bellę ??? Oj Ty niedobra... :nono:
A tak w ogóle to powiedzcie mi dwie kwestie:
1. Jak rozumiem zjeżdżamy się na miejsce w piątek wieczorem i zalewamy pały. Plan na sobotę to szturm na zamek, a potem delektowanie się zdobytymi ziemiami, w sensie zwiedzanie okolicy. I jeśli dobrze kminie to w sobotę wieczorem jest ognicho, na którym ponownie zalewamy pały tylko mniej bo w niedzielę trzeba wracać, tak ?
2. Możemy ustalić menu alkoholowe? Bo powiem szczerze że po ostatnich 3 weekendach mam bardzo słabe doświadczenia z mieszaniem różnych trunków, i wolałbym z góry ustalić czy idziemy w browara, czyściochę czy jakieś kolorowe badziewia.
Jak idziemy w kolorowe to, żeby mi potem nikt nie mówił że pije jakieś gejowskie drinki (Ci co znają moje mikstury wiedzą że to nie są gejowskie nalewki ;P) jak sobie namieszam coś dziwnego.
Ale wolałbym to zawczasu ustalić żeby potem nie było niepotrzebnych nieporozumień. A i zakupy będzie prościej zrobić z taką wiedzą ;)
Z góry dziękuję za wszelkie opinie w w/w materii :)