-
No witam jestem za jutrzejszym dniem jak cos mam na rano wiec popołudniu jak najbardziej i moze byc pod maxem a pozniej jak cos to sie pomysli czy gdzies indziej sobie pojedziemy czy zostaniemy tam na miejcu.Olkusz hmmm czemu nie tylko musze jeszcze zobaczyc co gdzie i jak, bo jezeli chodzi o jutro to jak najbardziej godzinka odpowiada bo od 16:00 jestem wolny :D a pozniej wolne i dopiero w środe nocki zaczynam :) tak wiec zrobmy wkoncu ta ustawke :D
---------- Post dodany o godzinie 06:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 06:32 ----------
własnie teraz przeczytałem o tym zlociku w Olkuszu coż jeżeli omnie chodzi to nieda rady bo o 20:00 juz sie szykuje do pracy tak wiec odpada,ale za zlocikiem u nas 23.01 o tej 18:00 jestem jak najbardziej za.Tak wiec moze cos sie uda.Pozdro.
-
ja w ten weekend nie dam rady...
-
Czyli widze jak narazie lipa i pewnie tak juz bedzie zawsze tak wiec chyba niema sensu wcale poruszać tematów na temat zlotów,spotkań itp. bo takie przyszły czasy ze zabardzo nikomu nie pasuje termin.
-
Witam ale lipa to bylo by nas 2 tylko na zlocie hahah. naprawde lipa tyle alf jezdzi po Chrzanowie a tylko jest kilka osob ktore probuja sie spotkac masakra. To Preston co robimy ??
Pozdrawiam wszystkich.
-
Słuchaj a kij w tyłek jak ktoś jeszcze da rade niech sie zjawi jak nie to trudno ja jestem za w dwuch bo w dwuch ale zawsze cos :Dnie widziałem Twojej Ty mojej wiec na chwile jak masz ochote mozemy sie spodkac pod Maxem i sie pomysli co i jak.
-
mia pasuje to o ktorej sie spotkamy pod maxsem ?? ja mam caly dzien wolny :) moze od 2 sie zacznie wszystko :P
pozdraiwam
-
No ja teraz siedze w robocie :D ale o 16:00 jestem wolny tak wiec wtedy juz mozna cos mysle niewiem tez mi pasuje kazda godzina po 16:00 wiec mozna przystac i spotkac sie o 18:00 tylko czy pod Maxem bedzie miejsce jakies jak jeszcze galeria otwarta:D
-
hmm... zobaczymy moze cos sie znajdzie :P a moze proponujesz jakies inne miejsce ?? ok to o 18 sie spotkamy. moze w koncu cos sie zacznie dziac :P jak nas inni zobacza.
Pozdrawiam
-
Słuchaj plan taki spotkamy sie pod Maxem i zobaczymy co i jak na miejscu bo innego wyjscia niema posiedzimy chwile moze ktos jeszcze sie pojawi jak nas beda z tamtad wyganiac czy cos to pojedziemy gdzie indziej :) zostawimy tu swoje numery tel jak cos niech do nas dzwonia :D:D
-
ok to jest moj numer 794 685 648 Dawid. to do 18 :) pod Maxsem.