-
Piotrek Ty nie uczciles a przelalas litry ale dzieki Tobie polmos nie upadnie:) A teraz troche z innej beczki pasowalo by zeby gwardia sie zjechala zeby nie zabrzmialo glupio stesknilem sie za wami;) hehe na sonsiednim forum tez cos knuja i mozna by sie z nimi zgadac:)
-
no sie probuje cos stworzyc na Alfa Club ale ciezko idzie. no ale myślę ze sie jakoś ugadamy:)
-
MArio robie wszytko co w mojej mocy żeby polski przemysł napoi wyskokowych nie upadł hehe :P jak będziesz coś wiedział na temat następonego zlotu to pisz pozdrawiam ;)
-
ja również oczekuje informacji odnośnie kolejnego spotkania :)
Pozdrawiam :)
-
Panowie dzis spotkalem tzn gonilem go kolejnego posiadacza ktory jest zalogowany na forum i juz go zarazilem naszymi spotkaniami i z tego co widzialem bedzie chetny a z jego strony dodal ze ma jeszcze czterech kuzynow ktorzy tez maja AR :) namiary mam tak ze tylko termin i ten zlocik jeszcze wiekszy powinien byc:)
-
no to pieknie:) a ja niedawno spotkalem goscia z tuchowa w czarnej 159 na stalowkach, tez wyrazil chec przyjazdu:D mial sie zalogowac:D
-
w dluzszych kreconych wlosch?? jak to on to Majkel:) namiary na niego mam i byl kiedys na naszym zlociku jak zrobilismy:)
-
Witam wszystkich Alfoholików. Szczególnie pozdrawiam Panów ze zlotu w Tuchowie:) w którym i mi dane było uczestniczyć. Z chęcią piszę się na kolejny zlot, pozdrowienia
-
wiesiek co tak oficjalnie;)
-
to już teraz nieoficjalnie witaj Mario:) i reszta chłopaków:D