ja bede i naladuje w swoja 145 tyle opon ile wlezie
Printable View
ja bede i naladuje w swoja 145 tyle opon ile wlezie
Z Koszalina jadą 3 Alfy. Bierzemy tez grill. Jednak proszę aby w miarę możliwości zaopatrzyć się w kiełbaski, ketchup/musztardę i chelebk(tudzież bułkę) :)
wezme 3 pacholki
wlasnei wrocilem z psem - aura nie nastawia mnie pozytywnie ;//
Czyli dla przypomnienia dla wszystkich uczestników zlot.....
Spotykamy sie o godzinie 10 pod media markt koło cpnu Carrefura....
mam nadzieje ze pogoda jak i frekfencja nam dopisze....
Pozdrawiam..:):)
nie no ja już nawet nie czytam tego bo mnie trafia coś w sumie podałem temat na miejsce chętnei bym poprowadził kolumne ze szczecina I NIE MOGĘ JECHAĆ zaraz coś mnie trafi .... 8(((
przykro mi , i zycze poukladania spraw z samochodem jak i rodzinnych, no i mam nadzieje ze to nie bedzie 1 i ostatni zlot tylko beda organizowane co jakis czas ;)Cytat:
Napisał pikero
!!Cytat:
Napisał rysiu145
super chlopaki !! tak3mac !!Cytat:
Napisał psikszczecin
to sprawa oczywista , do tego kawa i herbata w termosy !!Cytat:
Napisał Majkel
A jeszcze jedno miala byc flaga kto mial ja miec ??
witajcie wszyscy Alfomaniacy.... :cry: :cry: :cry:
z przykroscia ja i moja rodzinka zawiadamiamy iz nie znajdziemy sie na tym zlocie...są dwa powody....
moja córcia ma straszna wysypke...w sumie smarujemy ją i schodzi powoli...ale drugi powód jest nie do przeskoczenia....
a mianowicie....zatrzymuje Nas brak finansów...tzn...
taki wyjazd to okolo 300,bo wiadomo...paliwo to okolo 250,00 a i zakupy trzeba zrobic....
a niestety...mam kiosk ktory pochlania wszelakie oszczednosci....
Nasza Bella sprawuje sie nalezycie....i nic jej nie dolega...i gdyby nie te dwa powody to byli bysmy cialami i silnikiem z Wami...a tak to pozostaje Nam byc tylko duchem na tym zlocie...
żal sciska serducha Nam...ale nie damy rady... :( :( :(
no i nie bedzie flagowej przedstawicielki rodu...buuuuuuu
jestesmy sami wqrzeni...ale nic nam to nie da...poprostu byc moze ze zalapiemy sie na nastepne spotkanko....
Ehhh :( Piotrze szkoda :( ale my to chyba przy okazji sie umowimy zeby pogadac ... :) Pozdrawiam i zycze malej szybkiego powrotu do zdrowia !!
Chcialbym wiedziec ile nas teraz bedzie , pozwole sobie nas policzyc z poprzednich postow kto sie zglaszal : Rysiu 145, KUBAS ,psikszczecin, z Koszalina beda 3 :) , ufty - Goleniów, Tuti - Dziwnowek , Leny jak Twoje wspomaganie ?? elefau, adamo, AR Dave , Przemek K , duda1989, Kaka, prosze o ostateczne potwierdzenia przybycia na zlot!! jak kogos pominalem to przepraszam i prosze sie dopisywac !! KUBAS ktos potwierdzil Twoje zaproszenia ???
Jak Piotr34 nie jedzie , to czy ktos moze wziasc aparaty , lub kamere ? i co z ta flaga ??
Pewnych Alfistow wraz z samochodami ktorzy sie zjawia jest 9!! tylko 9 :( mam nadzieje ze pogoda dopisze bo jak bedzie lac od rana to chyba odpuszczamy ? szkoda ze nas tak malo bedzie :(
aparat wezme, sasiada z kamera mam nadzieje tez - dzisiaj go spytam. flagi nie mam, ale za to dostalem przez pomylke 1 smycz za duzo - zamawial ktos u wery smycz i jeszcze nie dostal?Cytat:
Jak Piotr34 nie jedzie , to czy ktos moze wziasc aparaty , lub kamere ? i co z ta flaga ??