Ja jechałem ją jako kierowca. Stwierdziłem, że jak bym ją kupil i miał nią jeździć to napisałbym już testament.Cytat:
Napisał Marek
Printable View
Ja jechałem ją jako kierowca. Stwierdziłem, że jak bym ją kupil i miał nią jeździć to napisałbym już testament.Cytat:
Napisał Marek
Chyba przesadzasz :wink:Cytat:
Napisał ozzy
Moim marzeniem był samochód z zupełnie innej bajki...
Land Rover Defender.
Jest to auto tak oryginalne, ze nie ma możliwości pomylenia go z czymkolwiek innym - tak samo jak Alfy z żadnym innym się nie pomyli. Niestety, ceny(zarówno zakupu jak i utrzymania) są tak wysokie, że wolę Alfę.
Ja to jadąc w fotelu pasażera już chciałem pisać...niesamowite autoCytat:
Napisał fiergloo
Ja bym wybrał Subaru Legacy 2.5 4wd z 1999 roku . Bardzo mi się podoba
Przed kupnem Alfy byłem mocno napalony na taką ładną Lancie Delte II HPE 2.0 16V 140km na pięknych 16" alufelgach z dużym rantem i fotelami RECARO - najładniejsze fotele jakie kiedykolwiek widziałem. No ale Lancia zostala sprzedana - potem rozglądałem się właśnie za Alfą 145 i Fiatem Coupe, niemieckie samochody mnie wogóle nie interesowały ... ewentualnie Peugeot 306 Cabrio (406 Coupe był za drogi) - projektant tych autek chyba wszystkim znany i nie dziwne że mi się te autka spodobały ;)
Subaru Impreza WRX STI... :twisted:
Tylko i wyłącznie bmw, z tych najłatwiej dostępnych. :)
ja z rodziny Oplów a dokładnie Vectre III :)
Witam
A ja was wszyskich zaskoczę jak nie Alfę to chyba kupiłbym Alfę :roll: albo jak nie to może Alfę no chyba , że w ostateczności Alfę. Wiecie dlaczego? Bo jest tania, ładna i się nie psuje he, he, he :lol:
pozdrawiam
ja prawie kupiłem dwa auta :D
hehe
jedno które ostatnio prawie kupiłem to nowy Lancer 2008 z silnikiem 1.8 benzyna
a drugie to Dodge Avenger- super autko miałem olbrzymi rabat (40%) ale mimo wszystko się nie zdecydowałem :)
serce zdecydowało za mnie... :D