To jestesmy umowieni ma 6 w niedziele na lotnisku!!! Jak tam dojechac od ronda jadac od zlotorji!!!!
Printable View
To jestesmy umowieni ma 6 w niedziele na lotnisku!!! Jak tam dojechac od ronda jadac od zlotorji!!!!
Bandyta na rondzie jak wlatujesz do Legnicy w prawo lecisz dalej obwodnicą, na drugich światłach w lewo i jakieś 700metrów masz po prawej lotnisko, Sieć sklepów Auchan, Castorama itd. Tylko może wypowiedzcie sie co do godziny bo 18 to już ciemno po zmianie czasu ja proponuje 15
Ja znów mam szkołę ;/ ale możę uda się wyrwać - tylko czy 18 to nie za późno delikatnie ciemno już jak na podziwianie aut :)
a 15.00 to nie za późno??? może w południe? Bandyta którędy jedziesz, może byśmy się spotkali po drodze i razem dojechali na to lotnisko
tez jestem za to może 14?
ja już się moge dostosować co do godziny..jeżeli tylko w sobotę będę miał już samochód to w niedziele o kazdej porze mogę przyjechać.
Chlopaki co do godziny to najlepiej wczesniej tak 14-15!!! Bo o 18 to bedzie lipa ciemno i zimno!!! gcredhot18 jade od wojcieszowa swierzawa zlotoryja no i legnica!!! A ty jak bedziesz lecial to mozemy sie spotkac??
14 będzie ok
ja zwykle jeżdze do legnicy przez lwówek śl. ale mogę zrobić wyjątek i pojechać przez jelenią a to znaczy ze musiałbym dojechać do wojcieszowa a wiem gdzie ta Twoja miejscowość jest dokładnie bo w 2008r.kupiłem tam samochód(zielony golf 1.8) :) takze jakby co to spotkalibyśmy sie w wojcieszowie i stamtąd prosto na legnicę ;)
---------- Post added at 11:06 ---------- Previous post was at 10:49 ----------
ja zwykle jeżdze do legnicy przez lwówek śl. ale mogę zrobić wyjątek i pojechać przez jelenią a to znaczy ze musiałbym dojechać do wojcieszowa a wiem gdzie ta Twoja miejscowość jest dokładnie bo w 2008r.kupiłem tam samochód(zielony golf 1.8) :) takze jakby co to spotkalibyśmy sie w wojcieszowie i stamtąd prosto na legnicę ;)
to ile wstepnie osob ? :)