Dokladnie ta :) w sumie spodziewalem sie, ze to moze byc jakis egzemplarz testowy czy promocyjny biorac pod uwage podkladki pod tablice rejestracyjne z www.alfaromeo.pl. tak czy siak bardzo ladna :)
Printable View
Dokladnie ta :) w sumie spodziewalem sie, ze to moze byc jakis egzemplarz testowy czy promocyjny biorac pod uwage podkladki pod tablice rejestracyjne z www.alfaromeo.pl. tak czy siak bardzo ladna :)
Pozdorwienia dla właściciela czerwonej Julki na Gorlickich blachach stojącej na ulicy zaczarowane koło w krakowie :P
Dzisiaj Mito bezowy kolor z rej SBE w Tarnowskich Górach jakos po 6.00 rano:) tak szybko jechal ze mialem problem dogonic heh
Pozdrowienia dla Kierowniczki prawie QV'ki :) pakującej nieopodal mojej
http://img51.imageshack.us/img51/9808/zdjcie1e.jpg
Ałć... Jak tak można...
Biala Giulietta, blachy DW.... widziana w piątek ok. 14 przed Lesznem (zmierzająca w kierunku Leszna-Wrocławia). Czy to ktoś z forum? ;)
Biała Giulietta widziana przed hotelem Agat w Bydgoszczy,na blachach PL....
Pozdrawiam Panią parkującą biała Julką na blachach WF w garażu podziemnym przy ulicej Dobrej. Czasami swoją czerwoną Julkę parkuje w okolicach. Jedyne Julki w całym dużym garażu:)
Ja z kolei pozdrawiam właściciela/kę czerwonej Julki na krakowskich blachach odwiedzającej ul. Kierbedzia w Wawie ;)
Dzisiaj jechałem za białą Julą w benzynie prawdopodobnie (jeden wydech) na Bukowskiej. Szybko Pani/Pan śmiga :).