Zarejestrowaliśmy sie ale widzimy że na liście dotyczącej zlotu zapisany jest tylko Paweł.
http://www.alfaamore.com/members/3683
A tak a'propos... Paweł jak długo czekałeś na akceptację przez administracje?
Printable View
Zarejestrowaliśmy sie ale widzimy że na liście dotyczącej zlotu zapisany jest tylko Paweł.
http://www.alfaamore.com/members/3683
A tak a'propos... Paweł jak długo czekałeś na akceptację przez administracje?
chyba kilka godzinCytat:
Napisał Kate
Po uaktywnieniu konta trzeba dopisac sie do listy, pod lista jest tam taki znaczek z czyms napisanym po wegiersku :) wiec w to trzeba kliknac :)
My już jesteśmy wpisani :) a reszta... do dzieła!!! Szkoda każdej minuty ;)
Paweł, dostaliśmy maila od Teddiego który proponuje by jedna osoba wpłaciła pieniążki za wszystkich uczetników (wiadomo przelew za granicę). No i chyba wyszło na to że osobą do kontaktu i przelewu będzie ..... <werble :P > PAWEŁ156 ;)
Jednym słowem Pawle zostałeś mianowany Przewodnikiem Karawany Polskich Alf :mrgreen: W skrócie PKPA :mrgreen:
Podaj numer konta byśmy mogli już robić przelewy. Oczywiście opłate za transfer dzielimy na wszystkich uczestników.
ja juz czekam na maila potwierdzajacego rejestracje juz 6 godzin i nic...mam nadzieje ze sie doczekam :D
Korczu, a kliknąłeś w Options w czerwony napis "click here"? Chodziło o wysłanie wszystkich info do moderatora. Sprawdź to. Twój status powinien być Pledge jesli wysłałeś.
hehe no tak sponsor grupy musi być :mrgreen:Cytat:
Napisał Kate
jak tylko Teddy napisze mi nr konta i ile dokładnie płacimy postaram sie przelac, musze sprawdzic czy z mBanku dam rade albo z millenium.
dziekuje, dziekuje ale to stanowisko odstąpie AR_33, je bede tylko łącznikiem :) mówcie mi francuski łącznik 8)Cytat:
Napisał Kate
wiesz nie za bardzo kumam w swiecie komputerow i internetu i powiem szczerzeze nie wiem czy cos klinkalem ale chyba raczej nie.probowalem jeszcze raz sie rejestrowac ale uzytkownik o mojej nazwie juz istnieje wiec mysle ze sie doczekam jakiegos maila na poczcie ktory pozwoli mi sie zalogowac na stronie,bo nawet nie moge sie zalogowac a co za tym idzie nie widze tej opcji "options"
z mbanku przelew zagraniczny kosztuje 25złCytat:
Napisał Paweł156
Krotka instrukcja rejestracji na stronie alfaamore:
1. Pamietajcie zeby wypelniać wszystkie pomarańczowe pola.
2. w introduction w personal data trzeba wpisac kilka zdan o sobie i aucie
3. W my cars trzeba w 1 oknie loadera dodac zdjecie wlasciciela z alfą a w 2 oknie ze 2-3 inne zdjecia auta
4. Po wszystkim w Options trzeba kliknąc na "click here" co spowoduje wyslanie rejestracji do moderatora strony. Wtedy WASZ status na stronie zmieni sie na PLEDGE.
5. Gdy rejestracja zostanie autoryzowana status zmieni sie na MEMBER wtedy trzeba przejsc na strone zlotu Alfacity i tam na samym dole pod listą zapisanych osób pojawi sie przycisk ...trzeba go kliknąc ...w okienku nad nim wpisac auto i osoby ktore z nami jadą i kliknąc go ponownie, Po wszystkim powinnismy sie pojawic na samym dole listy.
FRED
odnosnie tego co napisal Fred, wazny punkt 3a. :-)
my picture- tu trzeba rowniez załadowac zdjecie AR z wlascicielem!