Ja też się pojawię-proszę o dopisanie. Czy z Opolskiego ktoś jeszcze? Hannah? Kolaś? ;)
Printable View
Ja też się pojawię-proszę o dopisanie. Czy z Opolskiego ktoś jeszcze? Hannah? Kolaś? ;)
Jeśli tu się mogę zapisać. To będę :)
jak zrobia mojo ujowo gyty na ropa to byda
Też masz włocha w garażu, poza tym ja ostatnio byłem na zlocie VW moja alfa i byłem dość ciepło przyjęty, od niektórych prawie olej dostałem :D
Nieważne czy abstynent czy alkoholik, byle dobry alfaholik :D:D:D
Do zobaczenia w niedziele, a slavika zapraszam w piatek na spota bo trzeba cos niecos dogadac :)
slavik melduje sie na spocie w pietek
Dopisz :)
Więc tak:
Przejazd z Bielska do Ustronia będzie filmowany, ale najprawdopodobniej z samochodu bo motolek sie popsuł (mimo, że nie ma znaczka alfy na przodzie).
Zlotowi od początku do końca będzie również towarzyszył fotograf z całym ekwipunkiem i sprzętem do robienia zdjęć panoramicznych wewnątrz samochodu (będzie możliwość zrobienia interaktywnej panoramy swojej belli (flash)). Płyty ze zdjęciami będą rozesłane pocztą "pantoflową" ;) a film będzie wstawiony na youtube.
Zlot przypada na long drinkend, a co za tym idzie dużo ludzi będzie wybierało się w góry. Jeżeli chcemy się "wbić" na jeden parking to musimy być przed nimi :D Myślę, że proponowana godzina wyjazdu 10:00 z Bielska jest OK i o tej porze wyjeżdżamy. Spóźnialscy są proszeni o zapoznanie z mapką :P kontakt do mnie 603073320. Próbowałem wynegocjować lepszą cenę za parking, ale jak to powiedział operator parkingu, "że gdyby to było w środku tygodnia kiedy parkingi są puste to nie ma problemu, ale w niedzielę i tak mają full obsadę i nie zależy im schodzić z ceną". Jak mi się coś przypomni to będę dopisywał.
Aaaaa i jak ktoś jeszcze wie, że pojedzie na więcej niż 50% to niech się dopisze ;)
No to proszę mnie dopisać na 99% - no bo to jednak 130km;)