Pod choinkę, to wersja optymistyczna, byle by tylko zajączek nam tego nie przyniósł:P
Printable View
Pod choinkę, to wersja optymistyczna, byle by tylko zajączek nam tego nie przyniósł:P
tylko bez ironii i sarkazmu mi tu :P hehehe
w tym tygodniu na 100% pójdzie zamówienie bo się okazało że... może być mniej niż 25 szt.:P ale i tak czekam do jutra jeszcze na dwa przelewy, o których zostałem poinformowany na PW a teraz jeszcze czekam na ich zaksięgowanie
Wybacz Flat, to tak w oczekiwaniu urozmaicamy sobie czas narzekaniem:P
No niestety nie, z B już kompletnie zrezygnowaliśmy bo było zbyt małe zainteresowanie. Zapisy trwają już ponad tydzień dłużej i przez ten ostatni tydzień był tylko 2 zamówienia na A i zero na B. Penki ogólnie się nie przyjęły, nie wiem czy w ogóle będzie jeszcze kiedyś kolejna edycja :)
czyli wychodzi na to ze ci ktorzy kupili beda mieli jedyna i niepowtarzalna limitowaną edycje :)
no na to wychodzi.. w sumie to powinien być bodziec do zamówienia ale jak widać na ludzi to za bardzo nie działa hehe :P
jak bys zrobil liste na 100 gratisowych penow to bylaby po godzinie pełna i kolejne 100 osob byloby na liscie rezerwowej :)