Mi tam osobiście obojętnie gdzie byle by się spotkać czy pojeździć w grupie :)
Printable View
Mi tam osobiście obojętnie gdzie byle by się spotkać czy pojeździć w grupie :)
Mam dobre wieści!!!
Zarezerwowałem wstępnie miejsce na terenie kąpieliska w Ochli. Koszt za całą grupę ,bez względu na ilość osób to 100pln. W tej cenie jest przygotowane i ustawione ognisko oraz duży grill,do tego sztućce,przyrządy do grillowania,zapas drewna itp. dodatkowy koszt to 6.00pln od głowy za bilet wstępu. Dajcie znać czy pasuje?
Gdyby ktoś chciał to tel do zarządzającego tym przybytkiem 695075617
Licząc że mamy już kilkunastu zapisanych na zlot więc rozbijając te 100zł to wychodzi po kilka złotych i 6 za osobę to może tak z 15 razem wyjdzie:) jeśli ktoś ma jakieś inne propozycje chętnie wysłuchamy :D
Wszystkim takie rozwiązanie pasuje?
Do czwartku musimy się zdecydować i wtedy na 100% rezerwuję nam miejscówkę :)
P.S. confil dzięki za zainteresowanie i pomoc
Oto zdjęcia miejsca na nasze spotkanie czyli teren kąpieliska w Ochli. Nie jest to słoneczna Italia ,ale na początek ,może być:)
Załącznik 34699Załącznik 34700Załącznik 34701
dobrze idzie :)
Mi tam pasuje ;)
Według mnie miejscówka jest elegancka. Ja jestem Za!!! A jak reszta??? ;)
Jestem za płacimy przy wstępie ?
Jestem za. Te dodatkowe 6 zł to za auto czy za osobę.
Te 6 zł jest za osobę-jest to cena normalnego biletu wstępu na kąpielisko,bez względu na to czy będziemy pływać:D czy tylko grillować i cieszyć się własnym towarzystwem:) Czyli jak zabierasz dwie dodatkowe osoby to płacisz 18 zeta za wstęp. Kwota 100zł za ognisko jest stała i nie ma tu znaczenia ilu nas będzie.
Ps.Wszystkie marki aut płacą za miejsce parkingowe 45 talarów,ale Alfiątka mają wstęp wolny:D:P
---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
Tak płacimy na miejscu w niedziele.