Ja dziś odpadam. problemy żołądkowe po ostatkach:P
Printable View
Ja dziś odpadam. problemy żołądkowe po ostatkach:P
Powracając do tematu cyklicznych spotkań w Rzeszowie, chciałbym razem z Wami umówić jakiś dzień i porę, która pasowałaby gronu Forumowiczów do spotów. Jak wiadomo robi się co raz zimniej. Może ogarniemy jakieś ciekawe miejsce na spotkania (raz na tydzień/ na dwa tygodnie)?? Kto byłby zainteresowany takim przedsięwzięciem?? Dzięki temu pora, dzień i miejsce nie zmienia się często i każdy może wygospodarować sobie 30 minut lub więcej znacznie wcześniej na spotkanie w miłym gronie ;)
jak by ktoś był chętny 10.XII na parkingu koło tesco al. powstańców warszawy (trochę z tyłu między tesco a castoramą) mamy spot fiatów panda. jak by może propozycja może śmieszyć ale jak by ktoś chciał ... obok jest podziemny parking więc nie zmarzlibyśmy.
Ktoś chetny dzisiaj na spotkanie bo ładna pogoda sie zapowiada ????? Moze jakies podpromie albo cos ????
Jakby coś było faktycznie to może mi się będzie chciało ruszyć.
o której ewentualny spot?
Ja od 12 do 16 mam zajęcia może jak będę wracał to wpadnę na minutkę na podpromie zobaczyc czy ktoś jest;) Wczoraj byłem objechac parking i żadnej Alfy nie widziałem;(
ja moge wpaść ale tak o 14h jak pózniej to nie ma sensu bo juz jest ciemno i jak ktos ma kompa niech wezmie bo mam problem z ABS ;)
Ooo dobrze gada ja bym się też może załapał booo...mam również problem z ABS :D
wiec rozumiem ze o14h na podpromiu