o tam tak samo jak nie bmw w dieslu takie gadanie ja lubie diesle :) i tak jakos 159 2.4 by mi jakos bardzo przypasowalo :)
Printable View
o tam tak samo jak nie bmw w dieslu takie gadanie ja lubie diesle :) i tak jakos 159 2.4 by mi jakos bardzo przypasowalo :)
Od jakiegoś czasu przeglądam forum i widzę, że pojawia się nowa świecka tradycja. Fajnie, że w poznaniu zaczynają się ludzie integrować. Chciałem na ostatnie spotkanie się wybrać, ale niestety coś mi wyskoczyło w ostatniej chwili. W tym tygodniu oczywiście jest spot?
oczywiscie jest spot wiec wpadaj :)
:)dziekuje za chec pomocy:) i za czesci mam nadzieje ze dojedzie!!! czytajac alfy nie kupuje sie z rozsądku a z serca wiec nie mow ze pakujesz 3 rowery w kombi innej marki!!!!!!!!!!!!!!!chcesz sie tym pochwalic to na forum innej marki.... ALFA JEST JEDYNA W SWYM RODZAJU piękna a ze ma humory w pakownosci w ilosci miejsca i awaryjnosci to jest na marginesie :D
ja bym zwrocil uwage na jeszcze jedna rzecz ze alfa 159 sw :D ma stylistycznego agresora a nie kwadratowe opakowanie i to nie mialo byc jakies super pakowne auto ;) mialo byc piekne i jest :)
siwy poto jestesmy zeby pomoc. co do samej alfy to niewazne jaka kto jezdzi jaki ma silnik wazne ze to alfa ;)
---------- Post added at 08:42 ---------- Previous post was at 08:40 ----------
ruszczu co do integracji to jak widac w soboty tez jest fajna ekipa ;)
a co z tym niedzielnym spotem cos mialo byc i temat ucichl ??
nic nie ucichlo. trzeba tylko ustalic ktora niedziele wybieramy