Niekoniecznie, podział jest po to żeby można było znaleźć coś konkretnego na temat silnika bo reszta to głównie to samo a nie grzebanie w tematach i zastanawianie czy ten tytuł dotyczy 16 czy 8.
Niekoniecznie, podział jest po to żeby można było znaleźć coś konkretnego na temat silnika bo reszta to głównie to samo a nie grzebanie w tematach i zastanawianie czy ten tytuł dotyczy 16 czy 8.
155 to 155... A nie wywyższanie się Vałek, pisanie że są rasowe.....mówienie że 16v to nie alfa tylko fiat itd....do tej pory wystarczyło że w temacie wpisało się model plus silni plus problem i wiadomo było o co chodzi.......
bez przesady..po drugie jak komuś się nie podoba to nie musi wchodzić na ten temat...to nie jest obowiązkowe...:P
Nikt tu się nie wywyższa a najgorszy silnik w Alfie Romeo to JTS i to nie są moje słowa tylko faceta z ASO i chyba popieram jego zdanie, silnik nie pies ni wydra T.S 16V jest przynajmniej cały włoski
Faceci z ASO przeważnie się znają jak świnia na gwiazdach. Wystarczy pooglądać Turbo kamerę.
dobra dobra ;)...i tak was lubie :P....bo wszyscy jeździmy 155....bo wszyscy jeździmy Alfami i to jest najważniejsze ... Pokój Pany
Wujek, jedź na Młodnicką i powiedz to Tomkowi Twardowskiemu...
Ludziska , kurcze wszystko pięknie , pięknie ale może mi ktoś powiedzieć :
1) czy , i jak i gdzie mogę się wpiąć do kompa w mej czarnej ? Bo spalanie 20L /100 km jest nie za ciekawą opcją .
2) jaki program do tego załatwić
3) i jaki kabel ?
Możę ma ktoś jakieś zdjęcia albo coś ?