-
Zaplanowane idealnie :D Krzysiuuu, nie musisz mnie dobijać hehe wiem, wiem ostatnio tak kminiłem, że idiotycznie teraz trochę jest, ale spoko, chciałem zostać w 166, a tu widzisz :P To wpisywać się tam szybciutko :) Ja będę czekał na Orlenie na wylocie z Ostrzeszowa gotowy do wyjazdu :) Aaa godz nie będzie późno Żeby dało radę jakieś foto porobić dobre jeszcze :P
-
Ja mogę sie już w południe spotkać:p nie wiem jak u Was z pracą, dlatego zaproponowałem taką godzinę. jeśli nikomu nie będzie to przeszkadzało, to można przesunąć np na 14, albo 15.
Jak się załapać na Wasze "morsowanie" w kobyłce? już od jakiegoś czasu chciał bym spróbować tego, a widziałem że ubiegłej zimy dawałeś radę;)
-
Ja tam chętnie na obojętnie która, żeby jasno było, na 15.00 pod galeria być by było fajnie, reszta się musi wypowiedzieć, aaa zapro masz już na fb na morsowanie, tam szczegóły są, ja rok temu pierwszy raz byłem i meeega pozytywnie, w tym roku 24 grudnia godz 12.00 start, ma być podono, ale pewnie połowa z tych 40-paru osób przyjdzie :P ale zawsze coś:) Jak coś to zapraszam :D Aaaa co do spota to ludziska wypowiadać się bo bez odzewu jak na tą chwilę :P
-
ja dzisiaj jestem ostatni dzien w tym roku w pracy wiec mi pasuje... poniewaz 28 to dzien roboczy a w ostrowie most Odalanowski jest w remoncie i zamkniety od wakacji wiec sa korki w calym miescie o godzinie 15 wiec proponowal bym o 14.30 pod galeria bo o 16 to znowu ludziska na zakupy przed sylwesterm wyjada...
Lista chętnych:
Jordan-166
maciekm88
Robert 147
-
Mówisz i masz. Przesuwamy jeszcze spota o pół godziny wcześniej czyli na 14.30
-
no to fajnie:) teraz chetni niech sie zapisuja na liste:)
-
Żebyśmy się zmieścili na tym parkingu tyle ludzi :P Krzysiu zmobilizuj tam kolegów z Kępna :> Poczekamy zobaczymy. Na alfa club może by temat wrzucić?
-
Spot 28 Grudnia godz 14:30 Galeria Ostrovia
Lista chętnych:
Jordan-166
maciekm88
Robert 147
Kolin
-
maciekm88 wrzuć info na alfacub, może jeszcze ktoś dojedzie. Wg mnie lepszym terminem była by sobota, a najlepiej niedziela bo w piatek niektóry jeszcze pracuj :)
-
Trzeba było się odezwać gdy pytalismy o termin...kiedy komu co będzie najlepiej pasowało. nikt wtedy sprzeciwu nie wyraził.
Ja swoja drogą nie widze problemu żeby to przesunąć, ale wolał bym jednak już nic nie kombinować żeby nikt sie nie wykruszył.