Albo 155,albo nic!:P
No i jakiś sromotnikowy się na listę wpisał:eek:haha!
Mocny skład się szykuje:D
Printable View
dostałem od forumowicza wiadomość na maila ale niestety wykasowałem proszę o powtórne :) podrawiam co do części z fioletowej będą niektóre na sprzedaż :)
6 aut to troche mało :(, może połączymy razem 75 i 164 ???
no moja 75 sie pisze;)
1. Maciejbydg_87 - pasuje mi Poznań Łódź Warszawa ale zapraszam do Bydgoszczy na kartodrom ! - czasowo praktycznie każdy weekend !4. Artas 155-miejsce obojętne,aby tylko we fabryce wolne było.
2. Dales + 1 , każda lokalizacja , Bydgoszcz jak najbardziej , najlepiej sobota- niedziela
3. tomi - odpowiada mi każda z zaproponowanych lokalizacji, w Bydgoszczy i w Warszawie mam się gdzie przespać nawet - weekend
5. muchomór - im bliżej tym lepiej:D jak nie pokryje mi się z zajęciami na uczelni to mogę podskoczyć
6.cobretti - mi odpowiada Bydgoszcz jak najbardziej. A najlepiej sobota-niedziela
7. MichalRTK- i jego rosso...jak dotrwa u mnie...bo mam nerwy niemiłosierne ostatnim czasem na nią :/...DAWAć NaM TEn ToR :D
chyba w temacie? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=tc0zA...feature=colike
Jak by było w Łodzi to też bym się pisał :)
Skoro wszyscy chcą pojezdzić,to jest już kalendarz Classicauto Cup 2012 Track Days :
12 maja- tor Kielce
30 czerwca- Biała Podlaska
28 lipca- Nowe Miasto nad Pilicą
25 sierpnia -Ułęż
22 września -tor Kielce
Trzeba się tylko dogadać gdzie i atakować organizatora,albo wpisać się na listę i po prostu wystartować w którejś z eliminacji:P
Kielce...wiosną ładnie tam jest ;) chodzi mi o tor
NMnP - ponoć szkoda auta na tą pojeżdżawkę.