no ja znam takich dwóch albo i trzech co na spota chętni :D ale nie ma ich na forum.
Printable View
no ja znam takich dwóch albo i trzech co na spota chętni :D ale nie ma ich na forum.
ja napewno jestem chetny :P pozdrawiam :)
i ja tez jestem chetny moze byc Chrzanów , ale lepiej Olkusz bo na miejscu:)
Więc wybierzmy gdzie na spota jedziemy/robimy i będzie lux :) mi tam obojętne byle by nie było daleko i żeby grupka nie była za mała.
to prosimy dawac jakies pomysly na spociki :P i sie zjedziemy wszyscy :) tylko podac dzien i godzine :P
moze ktorys z tych dni 06.01-09.01 ?
a godzina ktora ? bo to tez zalezy w ktory dzien by bardziej pasowalo nam :)
pozdrawiam
albo proponuje 05.01 o 19 bedzie to przed dlugim weekendem wiec wiekszosc powinna byc co Wy na to??
przecież jak są zarażeni pozytywnie to co to przeszkadza?:D Młody, czyż byś " starego" też w AR ubrał, fajnie..., wszystkiego dobrego w nowym roczku Wam życzę!!!
---------- Post dodany o godzinie 07:51 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 07:49 ----------
... a tak w nawiasie to supraśnie, że ktoś się w końcu w temacie ujawnił, dobrze oby tak dalej... jestem za a nawet... popieram, czekam na konkretne ustalenia, lecz jak reszta olkuskich alfisti, którzy przecież tu są na pewno???...
są i obserwują temat:P