Koledzy mam taką propozycje do WAS
Czy możecie wspolnymi albo rozdzielnymi siłami zrobić co zeby ludzie na forum dostali gotowca do podłaczenia i zeby to wszystko działalo jak powinno?????
Nie ma sensu sie licytowac kto co ma i kto to zrobi albo sie urażać ze ktoś coś kombinuje ( tak odebralem twoja wypowiedz henkel)
Wydaje mi sie (moze sie myle) ze mało kto z chetnych forumowiczow na dzialajaca nawigacje, orientuje sie w tym co jest napisane w schematach czy innych dziadostwach.
Dla cześci maxymalnym poziomem zaawansowania bedzie podlaczenie czytnika z jakaś wtyczka /przejsciowka do ISC-a jakas wtyczka/przejsciowka i finito.(tyczy sie to w pewnym stopniu mnie z uwagi na brak czasu pracy przy alfiatku)
Jest tu sporo laikow nie orientujacych sie w podlaczeniu czegokolwiek wiec tym bardziej NAVI
W zwiazku z tym koniecznym staje sie wypracowanie i wyprodukowanie gotowca ktory w polaczeniu z zestawem VDO bedzie dzialal na ekranie ISC-a
Jako ze robienie czegokolowiek wymaga checi,czasu i pieniedzy logicznym staje sie odpłatne udostepnianie tego czegos forumowiczom.
Kwestia ile bedzie to kosztowac zalezy od Was bo to Wy oceniacie swoja prace i wklad.
w zwiazku z powyższym pieknie PROSZE JESLI TO MOZLIWE działajcie w tym kierunku PANOWIE , bo pomoże to wielu 166-tka