Dziękujemy duszpasterzu :sarcastic:
Niech bezawaryjność będzie z Tobą. Amen :sarcastic:
Printable View
Dziękuje bracie:) Jak narazie moja babcia jest bezawaryjna i mam nadzieje ze tak zostanie i zaoszczedzone pieniądze przeznacze na felgi+pakiet :five:.
Zerknij na daty z postów w tym wątku, wynika z nich , że ten urlop coś długawy jest:D Bardzoej prawdopodobne , że mariusz siedzi za kratkami we Wronkach za "kopiowanie original ZENDER products" :sarcastic: Jak wyjdzie to może coś pokaże :D Nie wiem czy mamy tu prawnika co by podpowiedział jak długi urlop mu grozi :sarcastic:
To taki żarcik mam nadzieje, że mariusz jednak gdzieś sie opala na plaży.
Ja mam w 156 zderzak przedni z DS (fotki w profilu mam zerknij), oraz progi i spoilerek - które nie mogą doczekać się montażu:(( . Jakość tworzywa, naprawde rewelacyjna, to mie żaden siateks, któy pęka po dotknęciu. Naprawde solidna robota.
Ciekawość raczej wynika z tego , że nikt nigdzie nie widział dokladek do 166. Sam wiesz jak ori czarne progi sa zamontowane i , żeby to nie odstawało musża być oryginalne spinki użyte wzdłuż progu + śrubki przy nadkolach.
Zdaje sie , że oryginalny ZENDER miał identyczne mocowanie co te czarne seryjne plastiki, wiec łądnie przylega do progu dzieki wykorzystaniu tych 8 spinek . Ciekawe czy w tym Pakiecie od DS jest podobnie czy trzeba będzie kupić 25 kilowy worek kleju do płytek , kielnie i przejechać próg przed montażem, żeby to miało ręce i nogi. :sarcastic:
Ori pakiet pasuje idealnie zarowno na progi jak i zderzaki. Wiem bo mialem swojego czasu na sprzedaż ale szybko sie klient znalazl:)
@UP Zender dotarł ! Fotorelacja w moim poście koło godziny 16-stej ;) gdyz jestem w pracy a pakę odebrała dziewczyna. Teraz będę roztrzepany przez pół dnia ;)
też czekam z niecierpliwością, mam chrapkę na zendera ;)
Fotki już są więc zapraszam :) http://postimg.org/gallery/4goqd914/
wygląda zacnie. Nawet znaczki zendera sie ostały :sarcastic: Jednak troszke rzezby blacharza czeka niestety z tymi progami. Są łapki pod te klipsy jednak teraz trzeba bedzie czarować jak je wsadzic:) Kris. jak bedziesz kiedy je przymierzać przed zalozeniem to tez zrob z jedna fote zeby zobaczyc czy dobrze sa przypasowane. Generalnie jestem mega ciekaw efektu jak już będzie na aucie ten zender look lezał :beer: A jak odczucia Twoje?
wygląda dobrze, też jestem ciekaw jak będzie z mocowaniem progów, zdawaj relacje z postępów :)