-
serio bylo ogloszenie? bo jeden kolega tam pisal i ja potem tez na dokladke i to na trzech roznych adresach...super jest. Daroo jak masz te nowiny to wez je jutro ze soba...ja tymczasem liste uaktualniam
1. Sylwik
2. Grzelutek
3.bija22
4.rafal_n5
5.marceltarnow
6.daroo
7. krzyslikejazz
8. kubatron
9. żuczek
10. ENZO
11. galczas
12.wołek
13.Ciamill156
14. Marin
15. pawel
16. przemek
17.Darek hyundaiem coupe tylko go nie bijcie :mrgreen:
krzyslikejazz grunt ze bedziesz,to dopiero poczatek wiec nie ostatni raz...
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...lDate=20080713
-
napewno koledze krzywda sie nie stanie .A ogłoszenie w nowinach bardzo mi sie podoba :mrgreen:
-
Ogłoszenie lux,a ognisko to bedzie jak Hyundai'a podpalimy :wink:
-
Jezuniu kochany nie bedziemy azjaty palic...potem sie do mnie juz kolega nie odezwie...a tak serio to lepszy azjata niz passat :mrgreen: a ogloszenie znalazlam na portalu nowin i tamto wyglada na moje...a co w gazecie pisali???
-
kurcze nie wezmę nowin bo w sklepie je czytałem a nie kupiłem ale ogłoszenie było krótkie: ALFA ROMEO, SOLINA GODZ.12 ZJAZD MIŁOŚNIKÓW SAMOCHODÓW MARKI ALFA ROMEO.
-
no to wiem czyja reka bylo pisane...fajnie ze napisali mala wzmianke na temat naszego spotkania :mrgreen:
-
no i juz po spociku...alfek bylo 8 i jeden hyundai...ale...cale stada tubylcow zapuszczaly sie na tereny Soliny i Polańczyka...doszlismy do wniosku ze przeczytali nasze ogloszenie w Nowinach o spocie i postanowili nas zobaczyc... :mrgreen: przewijaly sie masy aut...wielu na nas spogladalo...nie moglismy znalezc dla siebie miejsca...turysci nas pokonali... ale i tak bylo przyjemnie bo poznalismy sie nawzajem i zobaczylismy nasze belle,a kto zostal badz sie zgubil w korku bo nasza grupka sie rozbila to przepraszam i zapraszam na raz nastepny,spotkamy sie po sezonie najazdow na piekne zakatki przez turystow.tymczasem fotki umieszcze juz jutro.pozdrawiam serdecznie kochani alfisci :mrgreen:
-
Frekfencja może i niska,upał zaje...,ale i tak fajnie było :mrgreen:
-
-
Cześć! Bardzo fajne zdjęcia! Gratulacje dla fotografa!