Super. Jestem pozytywnie zaskoczony. Obecnie jedyny mechanik który sie starał i nie dał dupy.
Printable View
Super. Jestem pozytywnie zaskoczony. Obecnie jedyny mechanik który sie starał i nie dał dupy.
Jest jakiś mechanik godny polecenia w okolicach Tychy/Katowice?
Przymierzam się do chipu mojej GT 1.9, więc chciałbym by przejrzano cały samochód ;p
Swoją drogą, jakiś godny chip tuning w tych okolicach?
zapytaj w cinsoft.pl - i przegląd i diagnostyke i remap zrobisz u Marcina
Ponawiam pytanie sprzed jakiegos czasu. Znacie moze kogos kto bylby w stanie dolozyc Tempomat do alfy 159?
Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka
Hej.
Od kliku dni podczas dodawania gazu auto wpada w wibrację ??. Szukam warsztatu z okolic Mysłowic który zna się na rzeczy i znajdzie usterkę.
Witam. Przyłącze się do rozmowy jeśli można. Szukam mechanika który w normalnej cenie wymieni dwumas oraz sprzeglo w AR 156 1.9 JTD w normalnej cenie w Tychach.
Ja do serwisowania bardzo polecam warsztat w Tychach na Śląsku. Nazywa się SiegStar (siegstar.com) i jest na Jaśkowickiej 43. Dwa razy auto oddałem i dwa razy szybciutko się z robotą oprzątali. Wszystko fajnie, polecam!
Witam,
jest ktoś z okolic Czeladzi,Sosnowca,Bedzina lub zna kogoś godnego polecenia aby podłączyć moja Alfę pod kompa i podjąć się ewentualnej naprawy ? Wersja T-Jet 120KM. Problem w wyskakującymi błędami:
„Chceck engine”
„Hill holder”
„Steering corrector”
„VDC”
Zastanawiam się czy jest ktoś na śląsku kto ogarnąłby instalację tempomatu w AR 159... znalazłem warsztat pod Wawą, wolałbym jednak ogarnąć to na śląsku. Ktoś coś?
O ile masz wszystkie potrzebne rzeczy to nie jest to trudna sprawa samemu do ogarnięcia, sprawa prawie 'plug-n-play' - zależy od twej konfiguracji, ale o ile masz 2007 rok (pewnie przed lift) to większa szansa że wiązki będą na miejscu.
Sam to opisałem na Czeskim forum jak przerabiałem temat na mej byłej 159 - https://alfisti.cz/forum/viewtopic.p...rt=100#p413779 - pytanie czy władasz Czeskim :D i niestety aktualnie nie działają stare zdjęcia (migrują server), więc tych jest brak - ale jest tam też załącznik (3 wpisy wyżej), gdzie jest manual od gościa co też robił i na którym się wzorowałem. Ale gdzieś tu na forum pewnie też będzie szczegółowo opisane :)
Jak byś się podłączał pod kostkę d001 to zostało mi jeszcze 5 pinów, co wystarcza na jedną instalację i mogę ci je podarować.