Nie wiem czym tak się podniecać. Facet sprzedaje używane samochody i dba o swoje interesy. Z mojego doświadczenia zachowuje się bardzo porządnie jak na polskiego handlarza, a przyczepić się można zawsze, chociażby "bo ciastka były nie słone" :lol: .
Printable View
Nie wiem czym tak się podniecać. Facet sprzedaje używane samochody i dba o swoje interesy. Z mojego doświadczenia zachowuje się bardzo porządnie jak na polskiego handlarza, a przyczepić się można zawsze, chociażby "bo ciastka były nie słone" :lol: .
[quote="Kayrol"]własnie o to mi chodzi, źle to zinterpretowałeś - chodzi mi o ten model z kręconym licznikiem, ile samochodów sprzedali i ludzie są zadowoleni a ile których była wieś, moze 2 na 100 .. i o tych 2 się krzyczy a o tych 98 zadbanych i wartch się nie mówi.
No ale nie wiemy jak jest w przypadku innych. Temat tego kreconego licznika wyszedl przypadkiem zupelnie. Moze kazde auto ma taki krecony?? Jak raz przekrecili to myslisz ze nie zrobia tego nastepnym razem?? Wszystkie auta u nich maja takie same przebiegi. Niby pisza ze auto przechodzi pelny serwis i sprawdzenie techniczne, to jakim cudem k... sprzedali auto gdzie nie dzialaly swiatla tylne i robila sie dyskoteka?? Ciekawe czy sam by jezdzil takim autem skoro sprowadza go jak dla siebie.. lol
Rozumiem, ze w ten sposób dajesz przyzwolenie sprzedającym na oszukiwanie osób które kompletnie się nie znają a chcą kupić dobry egzemplarz. Brawo dla Ciebie :|Cytat:
Napisał Kayrol
Majkel... jesteś mało wyrozumiały i konfliktowy. Brawa dla mnie bo patrze na świat jako realista i wiem ze wszędzie są ludzie którzy cię na kase wydymają ( nie mówie o superalfa ) nie mozna być naiwnym !
Jestem bardzo wyrozumiały i mało konfliktowy. Ale jeśli ktoś mnie zdenerwuje to przestaję być dla niego dobrym wujkiem. Nie dam przyzwolenia na oszukiwanie klientów którzy sie znają a tym bardziej tych ktorzy się nie znają. Ja jestem uczciwy i źle bym się czuł gdybym kogoś oszukał umyślnie. Nie sprzedaję aut z przekręconym licznikiem, więc czemu ktoś chce mi taki sprzedać.
Przyznaję, że sprzedawcy wyciągają rękę do klieta i podają im to co chcą(auta z małym przebiegiem). To jednak nie usprawiedliwia takiego procederu.
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6817875
U nich na stronei to auto jest za 49.900
No i w ogłoszeniu też...
tak to jest jak się próbuje znaleźć coś na maxymalnego hama ... niech admin zamknie ten " temat " bo to szopka jest ...
zmienili, bylo 1000 taniejCytat:
Napisał 145Q
Nie nie nie, ja bym optował za tym żeby ewentualnie wyrzucic posty malo konstruktywne i temat podpiąć aby był "for ever"Cytat:
Napisał Kayrol