Nie są krzywo tylko raczej fotki zrobione bardziej z lewej lub prawej strony. Chociaż nie powiem przy montażu trochę trzebabyło się naustawiać :)
Printable View
Panowie,ja moze troche z innej beczki ale blisko tematu.Wie ktos moze czy jesli wytne w oryginalnej puszcze otwór w jej boku i podepne sie tam Rura tospaliny beda wydobywały sie ową rurka?Ma ktos moze przekrój tej ostatniej puszki?Jak to jest w srodku poukładane?
A co to jest ten przelot? Wywalony DPF czy co? Bo ja mam DPF, wszystko standart, 1.9 jtd i 2 tlumiki fabryczne, wlasnie przymierzam sie do zamawiania i czy jak mam wszystko Ori to tez bedzie poprawa dzwieku, wszystkie glupie moje pytanie wziely sie od braku zrozumienia slowa " przelot " :)
masz 9. 1.9 z fabrycznym podwojnym wydechem ??
czy mowa o dwoch tlumikach w sensie np jeden srodkowy i jeden koncowy ?
no niewiem czy fabryczny,mozliwe ze ktos zalozyl z wersji 2,4,aczkolwiek jest to chyba mozliwe.
dla tego pytam bo jeszcze nie widzialem 1.9 z fabrycznym podwojnym ( fabrycznym w sensie zalozonym w fabryce - nie fabryczny z 2.4 zalozony w 1.9 )
mozna po czesci to zweryfikowac,poprosimy fotki wyciec w zderzaku,czy lewy otwor jest identyczny jak prawy?