wrzucam zdjęcia z Toru
https://picasaweb.google.com/1126830...AlfaholikowTor
Printable View
wrzucam zdjęcia z Toru
https://picasaweb.google.com/1126830...AlfaholikowTor
niestety cos nie działa
Dzis i ja się doczłapałem do komputera.
Wielkie dzięki za wspólnie spędzony czas, że mogłem znów spotkać te wspaniałe mordeczki z którymi miałem przyjemność spędzać czas na poprzednich zlotach, a także poznać nowych Alfaholików.
Poprzedni zlot, 4-dniowy, był za krótki. 6-cio dniowy… za krótki. Coś czuję, że powinniśmy ustalić 2-tygodniowe zloty które na stałe wpiszą się kalendarz :D
Podziękowania dla organizatorów.. naprawdę kawał dobrej roboty. Ze zlotu na zlot poprzeczka idzie coraz wyżej, tak więc na przyszłym zlocie Autex nie będzie miał łatwo :D :D C’nie Izabeeell ☺
Ukłony w stronę właścicieli muzealnych eksponatów oraz przywódcy duchowego, Kustosza, głownego konserwatora zabytków - 75andrew155. Z Tobą Andrzejku nie ma lipy :D
Mam tu parę myśli i podziękowań więc skrobnę (jeśli kogoś pominąłem to wcale nie oznacza, że nie pamiętam) :D ☺
- Lukasz A. i Ania – za to że mnie zabraliście ze sobą i poczęstowaliście rogalikiem z budyniem
- 75andrew155 – mnie tu zbraknie strony jakbym miał wypisać wszystko. Uwielbiam Cię ☺
- fiergloo – że otworzyłeś mi drzwi do domku gdy inni woleli chrapać
- fr33, QBA, maciekczer – Wasz domek stał zawsze otworem., laser do dyspozycji i piwko na stole
- Domek nr 8 – u Was nie ma lipy. Party Hard!! Majkel Pozdrawia
- JamrozW – dzielnie znosiłeś komentarze na temat swojej motorowej skajki, super odblaskowej kamizelki i przykrótkich spodni. Ukłony w Twoją stronę
- Scuderia – cieprliwy jesteś FEST! A Twoje piwne i kulinarne podboje dalej będę śledził na Fejsie ☺
- Izabelka – może trochę strachliwa podczas jazd testowych, ale z anielska cierpliwością i uśmiechem. Pozdro dla Ciebie. JEstesmy na łączach
- Jacek z Autexu (ten duży) – za pomoc z Examinerem u Miśki w aucie. Pro-diagnosta
- Jacek z Autexu (ten mały) – za beztroskę, pozytywne nastawienie i wspólne popijanie z filiżanek :D
- Jarek z Autexu (ten chudy) – choć byłes krótko, fajnei było się zobaczyć. Dzięki za prezent urodzinowy
- Misia – ogromne podziękowania dla Ciebie za wspólnie spędzony czas i dostarczanie emocji podczas jazdy Twoją GT. Szatan na drodze, leniwiec na rowerku wodnym ☺ Gdyby nie Ania Łukasza to Tobie przypadłby tytuł kaskadera zlotu za próbe wejścia do domku przez okno na piętrze ☺
- Ligar – z Tobą stary, wszędzie. Ligar Air – rulezz
- Sołtys i Lola – Pozytywni do odcięcia! Jak w GTA. Tylko odliczam kiedy się znów będziemy widzieć.
- Rydzu – rysowanie z Darkiem jest takie proste. Gdyby tylko kredek nie podbierał ☺
- Ekipa Podlaska – Wy chyba macie tam jakieś lepsze powietrze, albo te żubry Was tak nastrajają. Mam nadzieję, że nei zabraknie Was na kolejnych zlotach
- Xofer, Wonski, Tweety – dzięki za codzienne poranne „Siema”. Widok uśmiechniętych, choć nieco zmęczonych zawsze dodawał energii ☺
- Rafał – myślałeś że będziesz na początku, a tu figa :P ☺ Dałeś radę, nie ma co.* Jak zobaczyłem jak wywijasz na parkiecie to chciałem już pisać zgłoszenie to Siubi Dubi Dance Dance ☺
Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam i obiecuję Twixa w formie rekompensaty ☺
dobraaaa :) Niech będzie. To dorzuć do tego jeszcze Mirindę :P
...Dwukrotne umycie samochodu :)
A takiego pilota jak ja to ze świecą szukać :)
Cytat:
Majkel: Na następnym skrzyzowaniu skręcamy w lewo
Misia: ok
.....
Misia: Teraz w lewo?
Majkel: Nie, prosto
Misia: Mówiłes, że w lewo!
Majkel: Nie, prosto
....
Majkel: yyyy... no może jednak w lewo :D :D