Zablokowaliśmy z PATRIZIA, golfa na skrzyżowaniu:P Przyznaję racje powinni wszystkie Włoszki przepuścić:cool:
Printable View
Zablokowaliśmy z PATRIZIA, golfa na skrzyżowaniu:P Przyznaję racje powinni wszystkie Włoszki przepuścić:cool:
Siemanko wszystkim sorki że tak chamsko skopiowałem z facebook'a ale nie chce mi się przepisywać :P załatwiłem mały rabat mianowicie :
Do wszystkich klubowiczów ! Nawiązaliśmy współpracę z firmą Centrum Ogumienia Jacek Wągiel w Lubinie . Od dziś dla wszystkich z Alfa Club Lubin 20% rabatu na zakup nowych opon zimowych . Więcej informacji na kolejnym spocie który odbędzie się w najbliższy czwartek o godzinie 20:00 na parkingu Tesco w Lubinie !
www.centrumogumienia.pl
Zapraszam serdecznie :)
No i fajnie, ciekawe czy bedzie konkurencyjnie cenowo z częściami z peronu. ;)
Bzdury, dobrze i gładko lutowane kable dodatkowo zabezpieczone termokurczem - dobre, solidne rozwiązanie, może ktoś miał na myśli po prostu "kluchę" cyny w miejscu lutowania, ew. wyższa rezystancja, takie coś już też słyszałem, ale to też bzdura, bo dobrze zlutować nie jest trudno ;)
Z miejscem nie będę miał problemów, niebawem czeka mnie wyjmowanie z koleżką silnika z audi 90 bo nie może sobie poradzić więc wjadę alfą ( Przy okazji jednostka audi 2.3 E Mechaniczny wtrysk 89 rok + skrzynia jest na sprzedaż może potrzebne są znajomym?). Ecu i parametry zresetuję unidiagiem.
Pozostała jedna kwestia - piwko jakie pijesz? :D
Mamy Alfa Club Lubin na facebooku, powinniśmy teraz okleić naszym logo nasze Włoszki i wyrobić legitymacje członkowskie. Co wy na to:cool:
O ile gdzieś na swojej wicisnę naklejkę... :D
Tak na poważnie pomysł ok, tylko przydało by się nas więcej :)
Tak jak mówiłem na następnym zlocie będą u mnie halogeny :) już udało mi się je odpalić - są poszarpane kable, niesztywne styki w kostkach i wypięta masa, może jutro zrobię z tym porządek :)
Kiedy następny spot? Bo z wielką chęcią dołączył bym do grona, może uda mi się jeszcze kumpla przyciągnąć. pozdrawiam
okolice myjki ew. parkingu strzeżonego
To co jutro znow sie widzimy, nie udalo mi sie alfy umyc ale i tak juz bedzie ciemno wiec zbytnio nie bedzie widac:-D
Jutro będę, a później przez dwa czwartki nie. Będę leżeć i nic nie robić :cool: