Dzięki wszystkim za dobrą zabawe:)
Wrzucam 4 fotki które zrobiłem telefonem:D
Przed wyjazdem do Atomic:
Załącznik 94682 Załącznik 94684
Ognicho i w tle grill:
Załącznik 94683 Załącznik 94685
Sorry za jakość ale to telefonem:D
Printable View
Dzięki wszystkim za dobrą zabawe:)
Wrzucam 4 fotki które zrobiłem telefonem:D
Przed wyjazdem do Atomic:
Załącznik 94682 Załącznik 94684
Ognicho i w tle grill:
Załącznik 94683 Załącznik 94685
Sorry za jakość ale to telefonem:D
Świetna zabawa, wg mnie najlepsze spotkanie jeżeli chodzi o atrakcję spotu! Nr 1 na liście... :) Tych co nie było, niech żałują - lecz to i tak za mało.
Kiedyś to trzeba powtórzyć - można pokusić się o wyjazd do Bydgoszczy w miejsce o którym mówił Łukasz :)
Fotki z przerwy na polu bitwy postaram się przesłać niebawem :)
Czarnula 147 i jej strzelająca ekipa też dziękują :)
Przede wszystkim dziękujemy w imieniu wszystkich Mask'owi za organizację przecudnej imprezy :) wszystkim uczestnikom za przednią zabawę :) Naprawdę się wyszaleliśmy i wyrzyliśmy w sposób kontrolowany :) i na koniec cytując słynny film animowany "Jaaa chcee jeszcze raaazz!" :D
Świetnie było. Dużo kobitkom się należy, ściagnęły więcej przeciwników niż my, chłopy.
Też liczę na Łukasza :) jakby co, pomogę w organizacji.
... pięciu :)
nieważne :D tym bardziej się nie przyznawaj, że tylu nas stało :D ale za to z flagą się odbiliśmy :D
Wypad świetny:)
Akcja flaga zajebista :d dzialo sie :p powtorka musi być:)
Dzieki wszystkim za akcje tą całą. Działo się dużo:)
Klepnięte z Note 2
Ja również serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom gry w wojnę oraz reszcie przybyłych :) Zabawa była pierwszorzędna :D
Moje statystyki, o ile się nie mylę to 5 zgonów i 7 lub 8 zabitych, najważniejsze, że wyszedłem na plus! :P Wyłapałem jednego headshota od Adiego, ale bezboleśnie, maska przyjęła to na siebie.
Wymęczony, rany opatrzone, morda ucieszona - i o to chodzi :D Niżej trochę fotek ode mnie:
Parkowanie na McD :)
Załącznik 94715Załącznik 94716
Felga 19'' Ti, JEST MOC! :D
Załącznik 94717
Foty indywidualne autek i na koniec mała grupowa :P
Załącznik 94718Załącznik 94719Załącznik 94720Załącznik 94721Załącznik 94722Załącznik 94723Załącznik 94724Załącznik 94725Załącznik 94726Załącznik 94728Załącznik 94729Załącznik 94727
A to mała pamiątka z ostatniej rundy. Kto mnie trafił jak klęczałem pod kadłubem samolotu?! :D
Załącznik 94730
PS. Kuba... Jak tam jajka? :D