to przywitasz się dwa razy ze wszystkimi i już :mrgreen:
i przypominam o imprezie towarzyszącej
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.p...r=asc&start=15
<haha>
Printable View
to przywitasz się dwa razy ze wszystkimi i już :mrgreen:
i przypominam o imprezie towarzyszącej
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.p...r=asc&start=15
<haha>
a smyczke ci jedna dam bo mam dwie
ok ?
a na gadżety to trzeba sie zapisać w odpowiednim temacie
aha- i staraj sie raczej używac opcji "edytuj" i nie pisac posta pod postem
aha- w ramach imprez towarzyszących mamy zaproszenie
Nie wiem czy o taka edycje chodziło ale prubuje najwyzej wytłumaczycie mi na spocie heh... A co do smyczki to jeżeli masz jakas na zbyci to chetnie przyjme..
Chyba o taką edycje chodziło...
Ps.. Jezeli ktos by był zainteresowany oponami felgami akumulatorami serwisem klimatyzacji czy zbieznościa to prosze sie zgłosic do mnie na spocie..Pozdrawiam..
nie o taką :P
jak zapomnisz czegoś napisać w poście lub będziesz chciał poprawić to nie pisz drugiego zaraz po tym do poprawki tylko użyj opcji "Edytuj" i wtedy poprawisz swój post lub dopiszesz do niego coś jeszcze :P
smyczkę dostaniesz :mrgreen:
Ja mam takie pytanie czy w ramakach spotkania świątecznego będzie jakiś mikołaj :mrgreen: bo ja się domyślam że adam zaczyna robić za świętego mikołaja :mrgreen:
wór mam ale broda coś nie rośnie :mrgreen:
Adam, to ja poprosze o nowe turbo :D Jak chcesz to nie musisz wyjmowac z wora, mozesz z rękawa :D
haha :D Mamy św.Mikołaja na spot :D :D juz mnie skreca a tu jeszcze 10 dni :D
rozumiem że uderzamy na Szeroką 14 :D i wynosimy każdy po prezencie :)
odciążymy w ten sposób Adama :)
Drogi Św. Mikoloja otoz iz bede na spotkaniu swiatecznym na 100% i jak to tradycja mowi ze sw. Mikolaj rozdaje prezety, pozwol ze ja poprosze o taki malutki prezet, ktory tobie nie zrobi duzej roznicy a mnie ucieszy i spelni moje marzenie, a wiec chodzi mi o male powieszchniowo GTV, ale z duzym sercem 3,0 V6 o pieknym krwistym koloze i zeby mialo fajne buciki :) Byl bym bardzo wdzieczny gdyby moim oczom na spotkaniu ukazalo sie takie male cudenko z kokardka i napisem Dla Gopcia :D
no no Adamie przed Toba wielkie zadanie haha :D :d