Być może :P Tak się zastanawiam czy 16-sta to nie za późno... pewnie ludzie się jeszcze trochę pospóźniają a słońce o 16stej już zachodzi
Printable View
Być może :P Tak się zastanawiam czy 16-sta to nie za późno... pewnie ludzie się jeszcze trochę pospóźniają a słońce o 16stej już zachodzi
jak cuś to możemy i się wcześniej umówić jak nikomu nie przeszkadza, by np. być na miejscu o 15:30 ??? Co myślicie?
ja jestem wolny od godziny 13. napiszę jeszcze do pozostałych jak im z czasem pasuje.
ok to czekamy jak reszcie pasuje też ;)
Pany,,,, co z tą godziną?
Może jakieś oficjalne info zrobimy, tylko nie wiem gdzie umieścić. Też jestem za tym żeby to była 15sta - 15.30
no właśnie?
Ja się raczej nie wyrobie na 15,a na 15.30 nie gwarantuje poza tym ludzie rezerwacja jest od 17 więc moim zdaniem lepiej żeby każdy się ogarną wyjechał odpowiednio wcześniej żeby się nie spóźnić i być na tą 15.50-16 tak jak było pisane,warto robić zamęt dzień przed ?
Wszyscy się nie dowiedzą że ma być zmiana i się pogubimy.
Niech każdy się stara nie spóźnić i się wszystko ogarnie,słońce zachodzi o 16.30 a ciemno się robi o 17
- - - Updated - - -
no czekamy,ludzie na listę się tydzień wpisywali na pewno się do jutra każdy wypowie czy mu pasuje godzinę szybciej.
Chyba Każdy zainteresowany śledzi wątek wiec która godzina konkretnie 15.30?? w sumie Zwoli ma racje :)
Ja jutro kończę prace o 14 jakiś obiadek muszę wciągnąć i mogę jeździć :), wiec od 15 będę gotów.
myślę żeby tak koło 15:30 być na miejscu. My z Wielunia byśmy parę minut po 15 wyjechali :) A jak coś to i tak się poczeka pod orlenem aż się ludziska odliczą ;)
Ja o 15 tez juz jutro powinienem byc wolny ☺
Ja będę na 16 na miejscu tak jak od tygodnia jest umówione ( wcześniej tez się nie wyrobię)
Poza tym ile chcecie kwitnąć pod tym Orlenem jak na 17 jest rezerwacja,mnie godzina marznięcia wystarczy ;)
Pawciu jak chcecie to możecie już nawet na 14 być :)
KONIEC PITOLENIA OFICJALNY KOMUNIKAT JAK KTOŚ CHCĘ ZAZNAĆ WIĘKSZEJ ILOŚCI RZEŚKIEGO POWIETRZA NIECH PRZYJEDZIE NAWET NA 15 ;d NIE WNIKAM
ALE NAJWAŻNIEJSZE JEST ABY NIKT NIE DAŁ PUPY I KAŻDY DO 16 BYŁ NA MIEJSCU !!!KONIEC KROPKA
dokładnie .
Do 16-stej poczekamy na wszystkich i pokopiemy w oponki co by cieplej było :)
Potem ustawka na rynku do zdjęcia, trochę narzekań na Alfuniunie i do lokalu, dalej narzekać ;)
Chetnie bym do was koledzy dolaczyl bo sam jestem z tamtego rejonu ale niestety jeszcze nie mam swojej wymazonej alfy,moze nastepnym razem, Pozdrawiam
Dzięki wszystkim za świetne spotkanie, tym razem mniej stania przy Alfach, ale za to atmosfera wszystko wynagrodziła :)
Kilka strzałów ode mnie pod linkiem:
https://www.dropbox.com/sh/d0g5m8bzq...lUts9J1Pa?dl=0
I ja również dziękuje za spotkanie, oby więcej takich wydarzeń! :D
Pozdrawiam!
Miła atmosfera, wspaniałe towarzystwo- idealny przepis na miłe popołudnie. Do następnego razu.
Dzięki za spotkanie,chyba najlepsze od kiedy się spotykamy ;D Naprawdę super klimat i wszyscy coraz bardziej zgrani.Oby częściej ;)
To kiedy znowu - 11 listopada? :)
Z powodu gwałtownego, kierowanego sercem, a nie rozumem zakupu AR 159 moja mała czarna idzie na sprzedaż... Jakby był ktoś zainteresowany http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5833044461
Pozdrawiam Paweł
Wow Paweł to mnie zaskoczyles, miałes trochę jeszcze nią śmigać. Kurde najpierw Kamil teraz ty tylko ja wierny 156 ;-)
Wysłane z mojego Lenovo A3500-H przy użyciu Tapatalka
Fajnie by było żeby trafiła do kogoś kto będzie dbał
z ciekawości w weekend pojechałem oglądać jedną 159 i kurcze wczoraj byłem zaliczkę wpłacić i w sobotę do odbioru przygotowana do rejestracji... ;) To była bardzo gwałtowna decyzja która pociągnęła burzę w domu ;)
kto wam ku...wa rysował pasy na skrzyżowaniu kopernika/piłsudskiego - śląska ????
zgubil nie ale zglupiec przez chwile mozna jak sie jedzie na czolowke :D
Jeszcze ciekawiej jest jak chcesz się zmieścić na "wczesnym żółtym" :P
Panie i Panowie kiedy się spotykacie na Wieluniu? Bo Częstochowa to...
chyba moze coś koło 19 wymyślimy ;) Co? Moja 156 pojechała do nowego właściciela...
Ciężkie rozstanie ? :) Moja od 2 miesięcy u nowego właściciela :) a do 159 nie mogę jakoś przywyknąć
ciężkie, kawałek czasu ją miałem, ale 159 chodziła za mna od roku... I nie mogę się doczekać soboty na odbiór...
Heh coś w tym jest. Moja żona po jeździe 159 wsiadła do 147 i się spytała czy będziemy 7 sprzedawać bo tak dobrze się nią jeździ... A wcześniej narzekała na twardy zawias :)
Paweł jak we Wieluniu to ogarnij jakiś lokal co by nas pomieścił;) na tego 19 powiedzmy i można zacząć listę robić ;)
Tak na upartego to myślałem o tej byczynie ;) Po mi lokal podpasował... ;)
Dobra to ja mogę ogarnąć to jak ostatnio no więc robimy listę wpisywać się i kopiować dalej jak komuś pasuje spotkanie 19 grudnia godzina 15.30 miejsce Byczyna lokal hetmańska.Do 17 grudnia czekam na listę i będziemy rezerwować.
ps. Zdecydowanych proszę o wpisywanie się na listę,muszę wiedzieć na ile osób robić rezerwacje
1-Zwoli
To i może ja w końcu też dam rade się zjawić:)