bo hanysy to tako ukryto opcja niemiecka przeca :lol:
Printable View
bo hanysy to tako ukryto opcja niemiecka przeca :lol:
Na gadżetach świat się nie kończy :P Przyjeżdżacie na zlot tylko dla gadżetów? Jak tak, to oszczędźcie sobie czasu, paliwa a gadżety przyjdą pocztą ;)
Zrobimy osobną listę na "pakiet zlotowy" :P
Na razie są ważniejsze sprawy do ogarnięcia niż gadżety. Więc nie bijcie na razie piany :) Jest jeszcze trochę czasu żeby wszystko ustalić i zorganizować w tym temacie.
Jedno jest pewne, że ceny pakietu zlotowego (dla osób nie będących na całym zlocie) na pewno będą odbiegały cenowo.
Na to jest jeszcze jeszcze czas.
Zaznaczam! Ceny pakietu zlotowego na dzień dzisiejszy nie są znane.
- - - Updated - - -
Rozumiem że Zlot 2015 będzie w Wlkp :)
W tej cenie coś się ogarnie ;)
O kurza twarz. Mam w miarę blisko. Musze to przemyśleć ;) Pewnie Adi z Świecia będzie się pisał na to.
Oficjalnie i stanowczo mówię nie. Nie zgadzam sie i będę pracyfikował "chochelką kociołkową" za próby sprzedaży unikatowych zlotowych gadżetów. Zaraz sie okaże że każdy ma koszulke ze zlotu w 2014.... nie o to przecież chodzi prawda ?
To jest towar ekskluziv, dla tych co na zlocie byli a nie do kupienia za pieniądze... Za pieniądze są gadżety ze sklepu klubowego.
Czyli wychodzisz z założenia, że albo jest się na całym i ma się koszulkę (etc) albo nie?
Jest w tym jakaś logika i wiadomo, że jak ktoś przyjedzie w ciągu dnia, pokręci się trochę i pojedzie to właściwie nie był na zlocie ;)
A co z tymi którzy nie mogą być na całym i ogarną sobie nocleg w tzw własnym zakresie? (czyli właściwie przyjadą na koniec zlotu - weekend)?
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Aby była jasność osoby, które przyjadą na weekend i które organizują noclegi we własnym zakresie są osobami drugiej kolejności. Pierwszymi i najważniejszymi są osoby, które wykupują pełną opcję - BO DZIĘKI NIM JEST ZLOT!! Gdyby nie oni cała reszta może se jechać, na wczasy pod gruszą :P
Jak starczy miejsc, gadżetów i wszelkich innych to będzie dla osób z drugiej kolejności jak nie to... gó...no będzie :P
Gadżetów nie da się wycenić wiec nie ma mowy o podaniu ceny za nie, albo domówieniu większej ilości - tak jest i nie wnikajcie czemu.
Chyba że uważacie że lepiej zabrać komuś kto zapłacił za pełny pobyt, po to żeby dać komuś kto przyjechał na weekend ?
Dlatego moja osobista opinia jest taka, że nie ma kupczenia gadżetami - malin może się z tym nie zgadzać ale ja mam takie zdanie.
Uczestniku chcesz mieć pewność że się na coś załapiesz - opłać cały zlot i pobyt. Przyjedziesz sobie na ile chcesz ale umożliwi to zorganizowanie tegorocznego zlotu. 430 zł za weekend, po którym zostaną ci unikatowe pamiątki to i tak nie za wiele a będziesz miał też swój wkład w to, że dzięki tobie zlot się odbywa.
W powyżsej sytuacji na pewno dla ciebie niczego nie zabraknie. Tyle ode mnie już się tu nie wtrącam, bo ja tylko liczę siano w tym roku :P
Masz rację "Księgowy" :)
Na początek powiem, że podoba mi się ta grafika informująca o zlocie :D
Chociaż mylące jest to pierwsze słowo "TOR"... Dla pewności jeszcze raz przejrzałem temat czy aby coś się nie zmieniło, ale się nie zmieniło :D TrachDay by było chyba lepsze, ale nie czepiajmy się szczegółów :P
Tak samo będzie z cytrynówką i kociołkiem :P Kto nie wykupi ten może się już nie załapać :D
Więc się zastanówcie czy watro :P
Panowie organizatorzy a ja podpowiem Wam, że w tym roku bardzo blisko ma Pan doktor Nagórski - posiadacz wielu klasyków AR. Np Montrala, Guli, Spidera, Zagato. Można by do niego się odezwać i zaprosić na zlot. Gdyby nie chciał się pojawić ArtDOM sponsoruje mu cały zlot :P
Kiedy ja tak serio, jak by zadzwonić do niego że zapraszamy za bezpłatny tygodniowy wypoczynek.... i przybył by np Zagato :)
Bez przesady nikt za nikogo płacic nie będzie
według mnie fajny pomysł
A to sorry jak chcesz płacić za kogoś kto może sam za siebie zapłacic (mając nadzieje że go tym skusisz)to Twoja sprawa
Michał, to jak już ogarniesz sprawę z Panem Nagórskim, to poproś go żeby przykulał się Montrealem :) Powiedz mu że będę miał przy nim wartę i będę lał kijem po łapach jak ktoś będzie chciał macać ;)
Ok czytam wszystko chociaz przyznaje wywody Ligara sa dlugie i mnie mecza :) wniosek mam jeden... Moge przyjechac na 3 noce jak sobie sam zabookuje pokoj/domek, na tor tez bym chcial (chociaz tor jakis takis bez lukow :)), gadzetow nie dostane (chyba ze z kogos zerwe koszulke - Ligar pilnuj sie!)... Ale chyba wodki sie z Wami bede mogl napic czy to tez tylko dla "pelnowartosciowych zlotowiczow" przywilej? :)
Sent from my iPhone
Pomysł z Nagórskim fajny, dla grona miłośników marki powinien to być fajny akcent. A jak nie to pewnie i tak wycieczka się wybierze do niego po zlocie:)
Facet związany z marką to i owszem zprosic go można bo pewnie nie wie co to za typy te alfoholicy ale zeby mu opłacać pobyt! To co to za sponsoring zlotu?
Taki mały OffTop xD. Na samym początku byłem zainteresowany zlotem ale termin lekko kolidował (tydzień przed moim urlopem) Dzisiaj w pracy patrzę a tu info, że zlot od 18 do 24 sierpnia xD... Miałem ze znajomymi jechać do Chorwacji ale chyba ich przekonam, że warto wybrać się na zlocik :] Trzeba to jeszcze ogarnąć ale mam nadzieję, że i ja się pojawię czyli południowa część PL>
A co do Pana Nagórskiego to pomysł ciekawy i (jak już dużo osób piszę) byłby to ciekawy akcent i bell w pięknym stanie :D
PZDR siroccoxp
Pomysł z tym Panem Nagórskim spoko. Rok temu podczas jednej z pijackich rozmów z Mateo i Rafałem padł pomysł zrobienia "dnia klasyka" aby posiadaczom Car of the Year 156, 147, 166 uświadomić, że alfa to nie tylko najlepszy na swiecie JTD, 2,5 litrowe V6 i sypiące się na polskich drogach wahacze... Z tego co mówicie gość wpisał by się idealnie w taką ideę. Proszę zatem skontaktować się z Panem doktorem (WTF?) czy byłby zainteresowany i jakie stawia warunki swojego uczestnictwa.
Po prostu się w głowach sponsorom i organizatorom poprzewracało :v pierw po 4C na głowę a teraz jeszcze Zagato i Montreala chcą, szok :v :v wstydźcie się panowie :D
Nie jest powiedziane, że nie dostaniesz - mówiłem, że nie zgadzam się na formułę o której pisaliście, że każdy może sobie wykupić pakiet z gadżetami zlotowymi. Wszystko zależy od wielu zmiennych... Możesz być jednak pewny, że nie będziesz niezadowolony. Zresztą czy kiedykolwiek byłeś jak się pod czymś podpisywałem? :)
na marginesie to odbierz to Q2 w końcu :P
Rok temu było tyle koszulek, że starczyło nawet dla ludzi co brali udział tylko w evencie na torze w Kielcach. Miły upominek którego nikt się nie spodziewał wiec nie marudźcie już o te gadżety. Zrobimy co w naszej mocy, żeby każdy w tej materii był zadowolony - to wam mogę obiecać.
Jak postawisz to oczywiście że będziesz mógł się z nami napić. Możesz też wziąć kuzynki - jeśli ładne :P
- - - Updated - - -
Dlaczego ? Może przyjedzie za zupę (to mu ją postawię) albo za 400 zł czyli równowartość tego co Art. Dom chce zapłacić ? Andrzejku tracimy coś ? Jedno jest pewne zlotowicze to tego interesu nie dołożą.
Nie no Ok jak ktoś mu chce zasponsorować pobyt ja nie mam nic przeciwko ale co to ma wspólnego ze sponsorowaniem zlotu?
Ktoś tu już mądrze napisał. (ale nie pamiętam kto.) dacie mu kasę ale po co skoro ja ma -.- to tak jakbyście dawali pączka do cukierni. Będzie chciał to się pojawi, nie będzie to zostanie w domu. Najpierw trzeba się tego i owego dowiedzieć u źródła ;)
a pomysłodawca też dostanie 4C? :D
myślę że Piotr Nagórski, przyjedzie z miłą chęcią na zlot i nie trzeba mu opłacać pobytu, nawet nie wypada, jak to wyglada przed innymi zlotowiczami. Na forum nie wchodzi bo niema czasu, więc trzeba do niego dzwonić osobiście. Zaproszenie powinno w zupełności wystarczy ;)
Generalnie może i by wystarczyło samo zaproszenie, ale może się obawiać sytuacji gdy pojawi się na zlocie a każdy zaleje go pytaniami typu: Mi coś stuka a mi coś puka ? Tak czy siak ja jutro zadzwonię.
ogarniemy wszystko
- - - Updated - - -
a Q4 DOSTARCZE OSOBIŚCIE
- - - Updated - - -
RAFAŁ CHYBA Z ITALI ?