Pozrdrowienia dla kierownika grafitowej 156 na blachach RDE.... z klubowymi ramkami (limitowana edycja na 100 lecie) stojącej wczoraj w Ropczycach pod "słonkiem" ok. 20 30, a kierownik pewnie w cegle na koncercie się bawił;)
Printable View
Pozrdrowienia dla kierownika grafitowej 156 na blachach RDE.... z klubowymi ramkami (limitowana edycja na 100 lecie) stojącej wczoraj w Ropczycach pod "słonkiem" ok. 20 30, a kierownik pewnie w cegle na koncercie się bawił;)
Żebyś sie nie ździwił :D
Pozdrowienia dla 147ki RZ.... na klubowych ramkach, widzianej dziś przed 17tą na Langiewicza w Rzeszowie. Mrugnięcie i dobra uwaga ;-)) Dziękuję! :)
A już myślałam, że nie zauważysz ;) No i masz... teraz wyjdzie, że zaszalałam z Piotra kartą w Graffice ;) Pozdrawiam. Do następnego. Pa
A tym razem pozdrawiam kierowniczkę/kierowcę białej Giulietty widzianej dziś na wyspiańskiego - pomrugane, odmrugane, pełna kulturka :) (ps. w moim mrugnięciu była ukryta druga wiadomość - brak włączonych świateł :P)
Może moja nauczycielka hehe :D
Kini no widzisz dałem jej wizytówkę, a ona nadal się nie pojawiła na forum;) Podpowiedz jej coś;)
Tak przy okazji, białych Julek jest już w Rzeszowie dwie albo trzy, z czego jedna oklejona w B3 studio z czarnym dachem (fabrycznie cała czarna). Popularny ten kolor ostatnio :)
pewnie o tej mówisz http://www.b3studio.eu/galeria/-Alfa...tta_7_207.html
Julek jest więcej, sam wiem gdzie parkują conajmniej cztery :D
Suchy, dziś cztery razy przejeżdzałem koło twojej alfy i chciałem Ci postawić wycieraczki, ale coś mi to nie chcialo wyjść, przymarznięte chyba były haha :D :D
Pozdro rownież dla 166 po faceliftingu parkującej na starzyńskiego ;)
hehe to tylko chyba pod tesco mnie widziałeś a wycieraczek nie podniesiesz w 166 maska blokuje ale jak zobaczę połamane wycieraczki to bede wiedział kto :D chyba ze w bagażniku będziemy wozić banany i będziemy sobie w tłumiki wsadzać przynajmniej moja julka by była szczęśliwa bo ma 2 dziurki na wylocie hehe:D:D pozdro
Macham każdej w Przemyślu, niech się w końcu ktoś odezwie na forum bo tracę nadzieję na odpowiedź, moja 155 dostała ostatnio niebieskie napisy nad listwami na przednich drzwiach (oczywiście Alfa Romeo) a ramki mam z oficjalnego forum Alfa Romeo.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Pozdro dla 156holowanej dziś na rejtana, na blachachrja. Co to się kolego stało :-))?
Pozdrowienia dla wlasciciela oznakowanej Belli 147 RRS XXXX stojącej dzisiaj pod Realem w Rzeszowie ~18:40 :)
wczoraj wieczorem widziana gtv-ka czerwona rni przy wylocie na kraków, ktos zrzeszony?? :D
Pozdrowienia dla wiśniowej Alfy 166 (chyba RLA) widzianej na Zalesiu w okolicach cmentarza. Kierownik chyba nie zauważył przed sobą zielonego padła 156...wzionn się i wyprzedził :D
Jeszcze przy okazji spóźnione (o jakieś 2 tygodnie) pozdrowienia dla kierowniczki czarnej Alfy 147 3d (chyba też RLA) widzianej na wysokości Auchan.
pozdrawiam wlascicela ciemnej 156SW, RDE 45XX ktora stala wczoraj obok mojej pod CH Raj w Debicy - wlozylem wizytowke za wyceieraczke, moze sie ktos nowy pojawi bo ramek nie miala :)
Pozdrowienia dla Aflistów(konkretnie 3) pozdrawianych na trasie Mielec - Rzeszów w godzinach 15-16, niestety nie widziałem aby ktokolwiek mi odmachał :(
pozdro dla granatowej (ciemno niebieskiej) 156 RJS widzianej dzis na trasie Pilzno - Jaslo :)
Pozdrowienia dla Daniela i Ani upolowanych dzisiaj pod Tesco koło 12:00 :)
Również pozdrawiamy!! kurcze nie widzieliśmy Cię!!
Pozdrowienia dla Kiniego upolowanego dzisiaj jadacego swoja alfa przez Ks. Jałowego kolo 13:00 :D
Pozdrowienia dla kolegi z 166 blu odissea, ktory na mnie dzisiaj trąbił koło zamku ~9:00 :D
również pozdrawiam ;DD
a ja pozdrawiam chlopakow ze srebrnej 159 rej HPK z jakimis zwierzetami domowymi na dachu ktorzy w niedzielne popoludnie stali przy wlocie do Debicy od strony Rzeszowa. byli zasloniecie innym autem i nie mialem jak pomgrugac ani pomachac :D ;)