ja jutro opadam jade do gorzowa na kielbase z cebula wtajemniczeni wiedza o co chodzi slawol jedziesz z corka ktos chce cos od bobryta jakis kalendarz albo cos smycz ramke dajcie znac numer macie
Printable View
ja jutro opadam jade do gorzowa na kielbase z cebula wtajemniczeni wiedza o co chodzi slawol jedziesz z corka ktos chce cos od bobryta jakis kalendarz albo cos smycz ramke dajcie znac numer macie
Kilka fotek z piątkowej wizyty u kolegów z "Alfaclub" Poznań i nie tylko. Cotygodniowe spoty w King Cross Marcelin. Frekwencja dopisała (pozazdrościć), warunki super, ludzie więcej niż ok, pomysłów na dalszą integracje nie brakuje więc jeszcze nie raz tam zagościmy. Byłem ja, prezes Tomasz, Impuls, Mrhiacynt, Buszmeno, Alien (wprawdzie volvo, ale może już niedługo czymś bardziej pasującym) oraz osoby towarzyszące (córki, małżonki, dziewczyny :) )
Zapraszamy wszystkich z Piły i okolic do spotkań, naprawdę warto.
Michu35, trzymaj rękę na pulsie w sprawie wiadomej (grand prix), ja zbieram już chętnych, i plizzzz niech to będzie niedziela......
P.S. Jedna fotka na wyraźne życzenie, "zajęty" sprawami organizacyjnymi, rozrywany, nasz prezes kochany Tomasz (Team Piła)
Dzięki za miłe przyjęcie.....
CDN........
heh slavol prezes jak to prezes praca 7 dni w tyg zawsze coś jest do załatwienia hehe.
temat gokatrów otwarty. dokładnie się zoriętuję co i jak i napiszę
pozdrawiam
ja sie pisze slawol mowil o co chodzil mi moze jeszcze kumpla sciagne ze szczecinka bo on uwielbia gokardy widzialem jeszcze tor w przezmierowie chyba kolo poznania na dworze 1500m tam tez zobacz ok:) ach i bez zarcikow:D praca praca PISZE JESZCZE RAZ CHCE KTOS KALENDARZ OD BOBRYTA ALBO INNY GADZET BO DZIS TAM BEDE :crazy_pilot:
i co tak ucichlo w niedzi:(ele normalnie o 15
Niestety ta niedziela odpada:confused:. Następnym razem. PREZES Jakie GOKARDY? Dlaczego szeregowi członkowie Tem Piła są pomijani w informacjach o działaniach Team'u Piła?:) Pozdrawiam.
Ja od jutra pod pozkiem siedze do niedzieli, wiec i u mnie odpadnie ;/
buszmeno tez odpada to tylko ja i ty slavol to jak steskniles a jezeli jacus chodzi o gokardy to slavol z michem dziala ja tylko wiem ze mamy sie poscigac
no chłopy to w nast niedzielę mobilizacja!!! ja będę napewno u was bo ćwiartkę trza ze slavolem zrobić. mam tylko nadzieję że będzie sucho:D
my tez :) mam nadzieje ze bedzie znowu mobilizacjia jak ostatnio
Witam witam ja w następną niedzielę też sie piszę a i może ściągnę kumpla ma świetną 159 a co do mojej alfy Tomek temat nieaktualny trzeba się cieszyć z tego co mamy bo możemy mieć jeszcze gorzej (jak mam mieć jedyna po liftingu;) i być mniej lubiany to wole jeżdzić tym co mam hehe)
pozdrawiam:)
i mam nadzieje ze sie pojwaicie impuls dzwonil ze tez bedzie
A czy jakbym wpadł (po coś hyhy) to ktoś by się ze mną przejechał i zobaczył to nieszczęsne bicie na kierownicy przy dodawaniu gazu (przy wysprzęglaniu bądź puszczaniu pedału gazu ustępujące)?
Pozdro ;)
wpadnij bez problemu
Powiedziałbym co może być przyczyną (możliwą) ale wtedy nie przyjedziesz, potem wiosna i dwa kółka....... a tak zapraszamy, pewnie 15-ta jak zwykle.
Koledzy, zawsze w tyg. sobie mówię - wpadnę, wreszcie pojadę, przełamię swoją wstydliwość ;) Młody jestem, a szczerze przyznam, że właśnie prędzej wiosną się wybiorę niż teraz w taką brzydką pogodę, bo zimno i nieprzyjemnie tylko. I jeszcze jeden problem - niedziela, kac, strach wsiadać za kółko. No, ale kiedyś na pewno do Was wpadnę po diagnozę i zobaczyć Wasze autka.
nie martw sie u nas tylko hiacynty w podstarzalym wieku i troche vice ale reszta mlodzi ;)
a ten podstarzały wiek to znaczy się ile?
Zastanawia mnie do jakiej grupy wiekowej ja się kwalifikuję.
a pojawiles sie chodz raz to taki zart jacek napewno zrozumial
tomek kto ma zniszczone fotele w swojej 147 bo gadałem z nim na spocie w poznaniu pytał czy ktoś może załatwić oryginalny materiał na obicie. możliwe że jest taka szansa ale muszę wiedzieć jaki to materiał ale nie poamiętam z kom na ten temat rozmawiałem.
jak co niech się odezwie. ja już w polcarze zagaiłem temat tylko czekają na info o jaki chodzi
dobra odpuszczam temat już sam nie wiem ale zależało mu... może to nie od was nie wiem. ok nie ma tematu
jak w tym tygodniu prezes i vice beda a reszta? tak chce aby wygladala mojaZałącznik 20747
i ja wpadne do was
My tez bedziemy :D
Ja chce takie fele :D :P
http://allegro.pl/alufelgi-alfa-rome...456747166.html mowisz i masz mlody to jest aukcja ty lepiej zarowki mi podrzuc http://allegro.pl/alfa-romeo-156-2-4...454696693.html tu masz ta odme co masz peknieta tylko sie dowiedz czy jest taka sama ale mysle ze tak
A może jutro nad morze? Ja mam ochotę i raczej pojadę, Kołobrzeg, bo jest gdzie pochodzić i posiedzieć.
milej podrozy troche zimno my napewno odpadamy z wyjazdu bo patrycja do 16 w pracy oczyscie lotnisko godzina 15 buszmeno wezme ci ramke i smycz impuls sie troche spozni ale dotrze slavol bedzie na 100 ktos jeszcze
ja wpadne jutro do was. Tomka wez proszze kabello do kompa to mojej alfki :) no i kompa
Hejka Michu to ja z toba rozmawialem o materiale do mojej 156 jutro bede to pogadamy
---------- Post added at 16:42 ---------- Previous post was at 16:38 ----------
Jak halogeniki poszukales? Pozdro
---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:42 ----------
Tomek ja tez jakbys mial kabelek to podpiolbym sie swiece chce sprawdzic moj kumpel z ta159 jutro odpada ma imprezke w domu
ok zadzwon o przypomnij mi zebym wzial swoj kabelek :) zle przeczytalem myslalem ze ty sie nie pojawisz do juterka
pojawie pojawie, nie ma co sie martwić:)
Michu35, trafisz na lotnisko bez problemu? Czy znów Ci poprawić średnie spalanie ;)
slavol trafie trafie a za tobą już nie jade bo adrenalina skacze za mocno:-) do zob o 15. dzisiaj będę jechał od strony wągrowca. oczywiście żartowałem jeżeli chcesz będę ok 14,30 przy stacji. ale tym razem jak nadaję tempo hehe
Elo
Do której będziecie?? bo ja o 13 startuje z Ostrowa Wlkp a chciałbym się z Wami spotkać. Pzdr
spotykamy sie o 15 na lotnisku i tam zostajemy jakis czas mysle ze do 16 a pozniej przenosimy sie w cieple miejsce na kawke zdarzysz
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 11:18 ----------
spocik fajny jedni sie pojawili drudzy po jakim czsie uciekli dzieki wytralym do konca oto kilka fotek http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/02/287.jpg http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/02/288.jpg http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/02/289.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/02/290.jpg
---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
i jeszcze na koniec postu dostalem mandacik nie wiem za co za jazde 81 w miescie na dwu pasmowce bo mi sie mondeo wlekło a po drugie koledze sie alfa popsula to wyzsze cele do nastepnego
---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:48 ----------
i jeszcze nawarzniejsz podziekowanie dla radka za zrobienie zdjec
dzięki chłopaki za udanego spota. wpadne do was znowu za kijka tyg. no i zapraszam do poznania
specjalnie dla prezesa czyli mnie i vice i buszmeno wyslalem fotki na zdjecie miesiaca :)