Jakby ktos był zainteresowany to mogę jeszcze przygotować ubezpieczenie na wyjazd zagraniczny od kosztów leczenia i OC dla naszej grupy.
pozdrawiam
Printable View
Jakby ktos był zainteresowany to mogę jeszcze przygotować ubezpieczenie na wyjazd zagraniczny od kosztów leczenia i OC dla naszej grupy.
pozdrawiam
UBEZPIECZENIA NA ZDROWIE też moge pomoc załatwić dobre ( ja zawsze takie brałem na wszelkie wyjazdy ) bo moja mam jest agentem...... ubezpieczeniowym :D:D:D
Bobryt daj namiar ;) - też jedziesz z "tentem" ??:D
Rzucie obaj kwotą i obmyslimy czy nam pasi :D Ubezpieczenie warto miec... moze tez od awarii auta? W koncu to alfa ...:P
Niestety odpadam. Rodzice w tym dniu robią wesele. 50 l. po ślubie. Nie ma szans by się wykręcić. Sorry.
Hej, jestem nowy na tym forum, mam kilka pytanek odnosnie zlotu na wegrzech. Jak wyglada mozliwosc noclegu na miejscu, i jakie trzeba miec dokumenty ( czy potrzebne sa paszporty jakas vineta czy cos takiego) po przekroczeniu granicy? no i oczywiscie ile autek jedzie?
lodziak 164
podobnie jak my, słowacy, czesi i wegrzy jestesmy w strefie z schengen i nie musisz miec paszportu, wystarcza te same dokumenty co w Polsce, wieniety na autostrady w słowacji bedą potrzebne, ale to wszystko w cieszynie mozna kupic na granicy.
co do noclegów to poszukaj kilka stron wczesniej, tem tez jest lista zapisanych, z tego co pamietam jest koło 25alf
też zamierzam się wybrać na ten zlot ale jeszcze muszę jakiś nocleg załatwić
Kurcze tez bym sie wybral na Alfacity a nastepnie troche pozwiedzal okolice.
Ale co z noclegiem? Jechac w ciemno?
Moze znalazla by sie grupa poscigowa dosc liczna i rowniez skombinowalibysmy sobie jakis nocleg w bardziej licznym towarzystwie. Bedzie taniej i wieczorem bardziej towarzysko.
koledzy z węgier pisali że lepiej rezerwować, bo jednak sporo ludu będzie. no chyba że namiot :D
Na liscie AlfaAmore:
577 Roben 156 SW 2,4 JTD
mam 4 wolne miejsca
1. Fred & Kate /CB + navi/
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania /navi/
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella /navi/
6. DDEvil & Natalia /navi; CB - chyba/
7. moninika + Jarek /CB + navi/
8. hajper + Dorota /navi; CB - postara się/
9. pentek+Edzia+Kamil /navi/
10. Superjahu007 /CB + navi/
11. Ferrari-1 + Ferrari junior
12. Paweł156 + Dorcia /CB/
13. markus 166 2.4 JTD + passengers ) /CB + navi/
14.Krzysiek 156 Alfa Romeo 156 JTD + passengers /CB + navi/
15.Adam$72 +Kasia + adamodg /CB/
16. M@t + 3passengers /navi/ - w trakcie zapisywania
17. rigobert + Anita
18. ADASCO+2 navi/CB - w trakcie zapisywania
19. Papamek + Patka
20. patryk_wey + Żonka (Navi i może CB)
21. karol_156 +pasażer
22. Alfamaniak156 +Ania (Navi +CB)
23. Dario_83 + Erna + 2os (Navi + może CB)
24. OO__V__OO + jola (navi)
25. Holdek /Navi +CB/ start Oleśnica/Wrocław
26. michal832 + kasia + moze 2 osoby( navi+-CB)
27. Maciejbydg_87 + załoga (nieokreślona1-3 osoby) start z Bydgoszczy[/quote]
28. amser_sl + osoba towarzysząca
29. limak + 1_albo_2_osoby_towarzyszace, startujemy ze Stalowej Woli pozniej na Krakow, na pokladzie napewno navi i moze CB-Radio.
30. Roben ( Navi + CB)
M@T, a daloby sie jeszcse ze 2 miejsca zorganizowac w hoteliku?
Czekam właśnie na odpowiedź w tej sprawie...
Czy ktos z Was mial moze taki problem? jestem zalogowana na alfaamore przekierowalam sie na ta Wegierska strone zeby sie wpisac na ta liste i nie moge sie tam zalogowac :| wszystko wpisuje dobrze a wyskakuje mi blad logowania... co to ma byc?? :|
chyba mozesz sie wpisac na liste a anglojezycznej strony..... ja tak zrobilem ( o ile dobrze pami,etam :) )
Upadte: jedziem we trzech juz napewno.
Informacja dodatkowa: w hotelu Vasmacskapanzio (czy jak to sie tam pisze z podzialem na wyrazy:-)) nie ma juz miejsc. Pisalem do nich e-mail'a... potem jeszcze potwierdzalem miejsce telefonicznie (kilka dni temu, koncem lutego) i udalo mi sie zarezerowac ostatni pokoj;-)
Powiedzcie mi... sa juz jakies przymiarki o ktorej wyjazd, skad?
Ze Stalowej startuje, nocleg z czwartku na piatek w Krakowie i dalej z Kraka... jelsiby stad ktos jechal to najlepiej razem:-)
Z pozdrowieniem,
Limak
Ja bankowo jadę z Krakowa, także możemy się zebrac w kilka samochodów (podejrzewam, że Paweł156 i kilka innych osób również będzie stąd wyruszało) i jechac razem na granicę, w umówione miejsce. Piątek, wczesny ranek, zgadza się?
Zgadza. Blizej kwietnia sie bedziemy juz umawiac. Kontakt jakis telefoniczny... i sie nie zgubimy;-)
Siemka wszystkim jesli sie uda to i ja sie pojawie i do tego laweta z kumplem a belle przywioze na pace;) ale co z tego wyjdzie to nie mam pojecia... pozdro for all...
Witam wszystkich fanów włoskiej piękności.Jestem na forum nowy ale na zlocie ALFACITY2008 już bylem :DNie byłem swoją ALFĄ lecz jako pasażer i bardzo miło wspominam ten zlot.Mam do WAS pytanie?Czy są jeszcze wolne noclegi w hotelu bo miałbym ochotę wybrać się do KOMAROM z WAMI swoja ALFĄ.Dokładnie chodzi o 2 osoby.DZIĘKUJE I POZDRAWIAM.
siemka z tego co wiem to już noclegów w tym hotelu nie ma i ogólnie teraz bedzie cięzko coś znależć skoro już 600 załóg tam jedzie a to mała mieścina....
więc może zbieżemy grupe na pole namiotowe .... ??
ja napewno jade z namiotami (2) ....
pozdrawiam
Witam.Bardziej interesuje mnie nocleg może jeszcze są miejsca?POZDRAWIAM
Witam ,w sumie to jestem nowy, posiadam alfunie 156 i z checia wybral bym sie z wami na Alfa City. mozna jeszcze by jakies miejsca w hotelu zalatwic??
ja niestety w tym roku odpadam,az mi zal... :(
No pisalem chłopaki juz jakis czas temu nt. miejsc w hotelu, ktory sie tu najczesciej przewijal - nie ma juz miejsc od dobry 2 tygodni. Pozostaje szukac moze w KOmarno - po drugiej sronie granicy?
przeglądaliscie link podrzucony przez kolegow z alfaamore?
Komárom - Szállás, szálláshelyek, -foglalás
Witam, Mam już status members na alfaamore i teraz mam problem z dopisaniem sie na listę uczestników na alfacity. Konkretnie to nie wim jak to zrobic. Pomoże ktoś? Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Wchodzisz na storonke AlfaCity 09.04.18 - Monostori Erőd, Komárom wpisujesz swój login i hasło do konta alfaamore później dotaniesz kod kreskowy który należy zabrać na zlot. I na stronce Események - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség powinno pojawić ci sie takie okienko w którym możesz dopisać swój samochód.
mozna odliczać juz dni do wyjazdu :) wiec proponuje zaczac temat spotkań wyjazdowych kto skąd kiedy i o której... ? i zaktualizować liste wyjezdzajacych załóg
Z góry dziękuję wszystkim za dobre rady jak dopisać się do listy czy też zamówić bilet lecz ja nadal nie mogę nic zdziałać w tym temacie. Poprostu masakra jakaś. Po zalogowaniu się na alfaamore.hu przechodzę na stronkę gdzie trzeba wpisać swój login i hasło aby otrzymać bilet do wydruku. Po wpisaniu odpowiednich danych otrzymuję komunikat że hasło lub login jest niewłaściwe i klops . I tak za każdym razem gdy powtarzam te operację. Rozumiem że jeżeli nie uda mi się zapisać na bilet to automatycznie nie ma jak dopisać się do listy. Nie ma również żadnej ikonki "registaction" o której mowa w załączonej instrukcji przez sz.k. Kate. (przynajmniej ja nie widzę nigdzie). CZy byłby ktos tak uprzejmy i spróbował zrobic to za mnie.(podam hasło i nick na priva. Pozdrawiam wszystkich. Ja już wysiadam:) z tego wszystkiego. Z góry dziękuję za pomoc jesli taka się znajdzie.
[QUOTE=tomaszmagiera;164202]Z góry dziękuję wszystkim za dobre rady jak dopisać się do listy czy też zamówić bilet lecz ja nadal nie mogę nic zdziałać w tym temacie. Poprostu masakra jakaś. Po zalogowaniu się na alfaamore.hu przechodzę na stronkę gdzie trzeba wpisać swój login i hasło aby otrzymać bilet do wydruku. Po wpisaniu odpowiednich danych otrzymuję komunikat że hasło lub login jest niewłaściwe i klops . I tak za każdym razem gdy powtarzam te operację. Rozumiem że jeżeli nie uda mi się zapisać na bilet to automatycznie nie ma jak dopisać się do listy. Nie ma również żadnej ikonki "registaction" o której mowa w załączonej instrukcji przez sz.k. Kate. (przynajmniej ja nie widzę nigdzie). CZy byłby ktos tak uprzejmy i spróbował zrobic to za mnie.(podam hasło i nick na priva. Pozdrawiam wszystkich. Ja już wysiadam:) z tego wszystkiego. Z góry dziękuję za pomoc jesli taka się znajdzie.[/QUOTE
Napisz meil na stronie Węgierskej ze masz problem z logowaniem poslą ci nowe hasło ja tak miałem .
tomaszmagiera, masz odpowiedź na PW :) Jak będziesz miał jeszcze jakiś problem, to pisz.
Do osób, które będą się rejestrowały na alfaamore. Sprawdzajcie jaki macie status (po zalogowaniu się na alfaamore.com zakładka "options" w drugiej linijce tego okna: Your actual status: Registered guest/Pledge/Members). To, że macie profil na stronie nie jest równoznaczne z tym, że jesteście Members ;)
Powodzenia :)
Ps.
Pamiętajcie, że zanim wyślecie profil do weryfikacji (w opcjach - tam gdzie sprawdzamy status - na czerwono napis click here) uzupełnijcie wszystkie pola jakie tylko są w Waszym profilu, by potem się nie okazało, że czegoś brakuje i nadal będziecie czekać na członkostwo.