Podobno Chancza wykańcza :)
Wstepnie mogę się zapisać na sobotę.
Na 100% określę się jutro wieczorem albo w sobotę rano.
Printable View
Ktoś się wybiera 24.04 nad Zalew Chańcza ? Organizują zlot.
Mobilizacja chłopaki i 24 to jest Niedziela :D
Witam,
krótko i na temat.
Mam do sprzedania 2 komplety opon letnich.
185/60/15 Godyear i 225/50/17 Pirelli.
Kos chętny?
Chłopaki, może w niedzielę jakiś spot? Dawno nic u nas nie było a pogadać można.
Ustalcie miejsce i godzinę, postaram się podjechać.
Niedziela odpowiada? Około 16-17? A co to miejsca to galardia albo parking obok centrum chińskiego.
Ja dziś się nie wyrobię niestety, muszę skończyć auto znajomemu. No chyba, że odpowiada Ci wieczór, około 20.
Pewnie, mi odpowiada.
Dla mnie ok. Tez będę.
Witam
I jak doszło do tego spotkania? Ja nic nie wiedziałem :-/ Stawu prośba serwis olejowy dałoby radę usunąć ;-) bo znowu wkur... oko B-)
Jutro zadzwonię ok 10 może być??
Halo, halo Starachowice. Dawno się nie widzieliśmy, trzeba się zorganizować i zrobić małe spotkanie. Stawu podrzucił pomysł na wypad do kielc na gokarty. Będą jacyś chętni ?
Cześć Panowie.
gizmo i bullik wspomnieli coś o spocie w okolicy Kielc.
Gdyby z Waszych stron ktoś wpadł, to mogłaby się już fajna grupka utworzyć.
Proponuję toczyć dalszą dyskusję w tym temacie:
http://www.forum.alfaholicy.org/swie...a_spot-24.html
Dobra podjąłem decyzje, że jadę do Kielc 28. Jak się umawiamy na wyjazd?
więcej chętnych jest na 04.09 i spot jest przełożony o tydzień
Wybieracie się 04.09 Do Kielc? Ja chyba nie dam rady :(
Siema! Dawno mnie tu nie było ;) A co do spota to Ja sie wybieram ;) I Stawu myślę że Ty też znajdziesz chwilę ;)
Proponuję tst ;) może ktoś się jeszcze przyłączy do nas ;) 14 targowica?
Dogadamy się jeszcze na pw okey?;)
Patryk potrzebuje pomocy. Check engine się świeci kiedy miałbyś czas? :-)
Panowie, podpowiedzcie proszę, gdzie w Starachowicach (lub okolicach) można oddać Alfę 159 do zaufanego mechanika. Obecnie planuję wymiany olejów, filtrów itp. Niestety w moim egzemplarzu okazuje się, że prawdopodobnie występuje problem ze skrzynią, coś szumi. Dziś mam podjechać na Jelenią, ma sprawdzić łożyska w kołach i łożysko podporowe półosi. Mam nadzieję, że moja przygoda z Alfą nie zacznie się od regeneracji skrzyni biegów.
Nie miałeś w swoim autku problemu ze skrzynią? Często widuję Twoje autko (super się prezentuje), bo mieszkamy na tym samym osiedlu ;)
Ja polecam Kamila z Radomia mechanik dokładny i zna się na rzeczy! Jak coś to mogę podać Ci dokładny adres i numer tel
694463623
Radom ul.warsztatowa 4
W Starachowicach nie ma dobrego mechanika, a przerzuciłem ich kilku. Najczęściej jedno zrobią a drugie zepsują. Vekto faktycznie nie jest złe, kilka razy byłem i nie narzekam, ale jeśli chodzi o alfę to goń do radomia. Kamyl zrobi dobrze auto i nie zedrze z ceny.
Dzięki za info. Numer mam zapisany, w razie czego wiem gdzie się kierować.
Hej, 2 października (niedziela - godziny popołudniowe) będzie zlocik w Kielcach połączony z jazdą gokartami. Oczywiście gokarty nie są obowiązkowe ale gdyby byli chętni na wyjazd to dajcie znać.
Panowie ostatnio w czasie wymiany oleju po zdjęciu osłony pod silnikiem moim oczom ukazała się ruda koleżanka na przedniej części sanek. Znacie kogoś kto mógłby pomoc mi to zneutralizować i zabezpieczyć przed sezonem zimowym?