Pewnie
Printable View
Pewnie
Jasne napisz kiedy będziesz a może coś uda nam sie zorganizować
Hello. Cos kombinujecie w swiateczne dni :)?
Ja chętnie ;)
Ja będę niedostępny w święta. Pozdro dla hajdiego, Twoje giete widziane koło turka dziś ok 10:30.
Wesołych dla was wszystkich.
Również pozdrawiam :) proponuje poczekać na cieplejsze dni [emoji14]
Cieplejsze dni to w maju chyba dopiero
Panowie, ktoś 1 maja się wybiera?
Jadę. Przez Rzeszów pewnie.
Hej,
Panowie i Panie, czy w Jaśle można kupić glinke i papier wodny? Jeżeli tak to gdzie? W internecie nie moge nic wyszperać a zapomniałem kupić.
Ewentualnie odkupie jeżeli ktoś ma na zbyciu
Papier wodny kupowałem ostatnio tam gdzie jest mieszalnia lakierów na krzyżówce jak się skręca do AESu. Na Kościuszki obok PBS banku też jest mieszalnia lakierów i chemia samochodowa. Spróbuj tam popytać.
Dzięki zaraz tam podjade
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Korzystał ktoś może z usług blacharza na ul. Szajnochy u p. Leśniaka? Szukam dobrego fachury do wymiany progów i załatania ewentualnych dziur w podłodze. Ma ktoś jakieś doświadczenia z blacharzami z okolic?
Irek Lelko ul. Rolnicza
Jest ktoś zainteresowany zrobieniem spota z grilem w rejonie parkingu kolo bunkra Hitlera w Stępinie/Cieszynie ? Termin: najbliższa sobota 27.06 godz. ok 17-18. Jasło , Krosno , Strzyżów i Rzeszów miałyby okazję na wspólne spotkanie bo na rajdzie w Bieszczadach nikogo z południa województwa nie było ;)
Zobaczymy jak to będzie bo u mnie różnie z tymi sobotami jest... zazwyczaj jestem w terenie... ale może by się na chwilę udało wpaść
kto mi dzis mrygal na gorce w Jasle z brazowej 159 SW-zauwazylem w ostaniej chwili.Nie wiem czy widziales jak machnalem reka?Pozdrawiam
Wymieniał ktos z jasła amorki do 147 z tyłu? Kupie używany. Potrzebuje na dojazd na czas dojazdu do zaprzyjaźnionego warsztatu, mój jest ugięty a nie chce ciąć opony jek bede jechał do krosna. sprawnosc moze byc znikoma byle by nie wylany i prosty. posiada ktoś?(priv)
komu dzis wlozylem za wycieraczke naklejke alfaholicy podkarpacie w Jasle pod Biedronka kolo ronda:D? Chyba Grigio Stromboli Alfa 159 sedan z czrwona skorka na ramkach? Czekalem chwile jedzac kebaba ale sie nie doczekalem na wlasciciela.Pozdrawiam
Z tego co kojarzę nie ma w Jaśle 159 w kolorze grigo stamboli na ramkach. Miałem się z Tobą Czarny_28 w Brzostku koło Orlenu we wtorek kolo 9:30 leciałes w kierunku Jasła...
no ale taka widzialem.jasny lakier ale jaki to ciezko okreslic, na ramkach i rej RJS.No cos gdzies mi smignelo chyba ale gdzie to nie pamietam.Pozdrawiam
Nie jechałem alfa bo już nie nie posiadam
Siemanko, tak właściwie to ilu Was jest w Jaśle ? :) może by zacząć jakieś spoty organizować ? może zaczniecie do Rzeszowa na spoty przyjeżdżać ? :)
Nie wielka jasielska ekipa niestety ciężko co kol wiek zorganizować bo na spotach pojawiają się 3-4 Alfy i to wszystko. ..
a może dalibyście się skusić na wycieczkę do Rzeszowa na spota ? wzięlibyście po drodzę alfy ze Strzyżowa.. (może i tam się ktoś znajdzie? ) a i my z Czudca byśmy się podłączyli :)
Krosno dzień dobry ;)
dzisiaj czarna 166 na obwodnicy Jasla-widzialem i machnalem nie wiem czy widziales i ok.14 przed rondem bordowa 156 chyba FL-rowniez widzialem i machnalem.Pozdrawiam raz jeszcze i przyznawac sie kogo widzialem
wczoraj widziana srebrna 166 pod blokiem na Baczyńskiego 13-chyba na ramkach bo zza krzakow widzialem i czarne 159 SW pod szkolawCieklinie-ramki byly, rejestracja jasielska. Pozatym przedwczoraj granatowa 147 na ramkach pod Biedronka tutaj kolo ronda przy wylocie na Pilzno ale kierownik jakis taki jakby nie w temacie bo wczesniej go widzialem jadac swoja alfa i machalem ale jakby nie widzial.Pod biedronka akurat szedlem na girach
Ile ogolnie Was jest? Moze jakis ogolnopodkarpacki spocik ? ;-)
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Oni sami nie wiedza :D
Na spotach udało się spotkać w 6-7 osób ... alf jeździ dużo więcej ... wiele posiada ramki ale slabo z organizacją
Zapraszamy na https://www.facebook.com/groups/podkarpaccy.alfaholicy/ - reklamujcie wśród znajomych i zapraszamy do Rzeszowa na cotygodniowego piątkowego spota! Zróbcie spota u siebie - jeśli termin będzie dogodny być może więcej nas zajrzy do Was..? :)
A tam Czarny_28 od razu nie wiedzą. Wiedza wiedzą heh ekipa zawsze ta sama. Może i ramki mają ale nie do końca pewnie wiedzą co one znaczą.
bezel a Ty planujesz miec jeszcze Ale?
Spróbował by kupic coś innego :D
Czarny_28 a nie wiem bo myślałem i Julce ale trochę małe po 159 wiec do końca przekonany nie jestem mając trzy Alfy może pora na zmianę
no malawa fakt.A ta Twoja 159 to gdzie poszla?Okolice czy gdzies dalej?Jest na forum?
Właśnie małe auto... moja 159 jest na forum chłopcze z Niepołomic wziął i czasem żałuję że się pozbylem bo było mega utrzymane auto... no ale cóż
dzis po brama do rafinerii na tym parkingu chyba pod delikatesami centrum czy jakis tam inny skelp jest widziana 159 sedan kolor jakis taki kawa z mlekiem na rej. RKR jakos przed 12 i oczywiscie na ramkach.Pozdrawiam