Cytując klasyka " zabij nie pojme" .
DejW HTC
Printable View
Cytując klasyka " zabij nie pojme" .
DejW HTC
To jest paint montaż.
Ze montaż, jest ulep ? Jest :)
rozmowa na temat podniesienia mocy za pomocą mechaniki HaHaHa. ostre wałki +kute tłoki+ specjalny wydech typu 4-1 osobny komputer + wiedza = około 30- 40 tyś a nie 5000 zł . miałem kiedyś peugeota 206 s 16 +180km i to tyle mniej więcej kosztowało. a przyrost mocy = 50km . bardzo droga zabawa a na koniec jakiś szmaciarz zjumi ci z pod chaty i pokroi na klamoty.
http://s301.photobucket.com/user/Rom...F0359.jpg.html
I te dywaniki dopelniajace harakiri na poczuciu estetyki...
boska fajera:sarcastic:
Załącznik 223922
Zobaczcie jakie ktoś sobie tarcze zegarów zrobił :D
https://youtu.be/obbJaWLyKz4?t=20s
Szczerze mówiąc to wskazówek nie widać.
Co do ****??? xD
https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-l...tml#ceadd80f12
Była już tu jakiś czas temu i jak widać nikt nie kwapi się żeby ją kupić :sarcastic:
Nie aż taki wielki ulep, wywalić parapet i już przywrócona do normalności (pomijając lakier). Większe cudaki tu szły, ta jest do odratowania :P
http://allegro.pl/alfa-romeo-166-3-0...6.html#thumb/1
Niby super stan a barany w czarny mat poleciały :P tak jak cały motor.
Ale to nie ulep hehe
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
To chyba nie do końca pasuje do tematu. Pomimo takiego lakierowania wygląda lepiej niż nie jedna "seria". Poza tym barany w czarnym macie były w kappie więc może stąd inspiracja.
Cena powala :) ktoś chyba chce sprzedawać a nie sprzedać ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chciałbym takiego ulepa :)
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
No bez przesady, to nie 122000 a 22 tys zł . Właściciel raczej poważanego serwisu więc źle nie miała, 100tys przebiegu - cóż to, zdaje się że drugi właściciel krajowy, bez LPG, bez naklejek zamiast znaczków - można zakładać że nie było oszczędzane gdzie się da. Trzylitrowa porządna V6. No automat, ale może być to dla niektórych zaletą.
Styl jak styl - ale jakoś się trzyma kupy - z motywem przewodnim matowo-czarnym, zresztą łatwo przywrócić klasyczny. Mnie tam nic nie powala w tej cenie, przy założeniu że to nie-ulep, a wręcz przeciwnie.
Dokładnie jak piszesz. Jeżeli stan jest naprawdę dobry, to cena przyzwoita. Ja wiem, że każdy by chciał kupić prawie igiełkę za 10tys i potem za 3tys doprowadzić ją do stanu "igła". Ale powiedzmy to sobie szczerze... za te 3 tys. to można dopiero rozpęd wziąć w tym całym "doprowadzaniu" :D
I tak jak kiedyś polifty były odczuwalnie droższe, tak teraz mam wrażenie osiągamy etap "nieważne jaki rocznik, nieważne pre FL/FL, ważny jest STAN" :)
No No, pewna gt z tego forum tez miała pójść za 40 i jakoś nie pyklo. Cena Ok na mobile.de, w Polsce nie sprzeda za tyle. Nie mówię ze nie jest tyle warta, ale nie sprzeda.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Która ? jak ta o której myślę, to zdziwiłbym się gdyby w ogóle ktoś ją chciał, nawet za darmo, chyba że na części, o ile coś oryginalnego w niej zostało. Ale różnie może być, kwestia "gustu". Cudzysłów zamierzony.
Oczywiście, że jak na mobile u nas jeszcze nie jest (i to raczej nie z powodu zarobków, a z powodu oszustw sprzedających i oferowanych ulepów "doinwestowanych" w olej raptem, jakości przeglądów i serwisowania itd. - kultury społeczeństwa ogólnie i poszanowania prawa). Ale nic się nie dzieje nagle, daleko nie jesteśmy fizycznie, dla wielu osób 10tys w tą czy tamtą przy zakupie zabawki czy kaprysu tak wielkiej różnicy nie robi, a robi ją czas zaoszczędzony na bujaniu się ze sprawdzaniem historii, późniejszych lepieniach , frustracjach gdy wyjdą jakieś nieznane fakty z historii typu inny tłokj ;) itp.
A z drugiej strony - sprzedający też byle dyszki za fajny dla niego wóz może nie chcieć. Ot postawić może, przedmuchać raz na jakiś czas. Sądzę, że obejdzie się bez gotówki w ilości tzw" allegrowej ceny rynkowej".
BUŁGARIA KARBON STYLE. patrzcie biedaki z polski! Ta alfa jest tak gangsterska ze az agresor mi sie załączył:sarcastic:
i o ile nie znamy ruskiego patentu na tuleje plywajaca wahaczy tył tak samo nie znamy nazw specyfików jakimi sie ci sniadzi tunerzy szprycuja celem natchnienia przed tuningiem... Taki bulgarski stylista w ferrari to by było coś... juz widze te auta:D
Załącznik 227061Załącznik 227062Załącznik 227064
Wydech skilowal nawet karbon :edziahaha:
Mają rozmach chłopaki :d
Dawno takiego ulepu nie widziałem.. :D
Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka
Kurde felek, zrobili z niej świnkę morską! Tragedia...
Tego jeszcze nie było. w w w.mobile.de/pl/Samochod/Alfa-Romeo-Alfa-166/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:desc,ms1:900_12 _/pg:vipcar/243927224.html
"Nie znaleziono strony" :D
w w w.mobile.de/pl/Samochod/Alfa-Romeo-Alfa-166/vhc:car,pgn:3,pgs:10,srt:price,sro:desc,ms1:900_12 _/pg:vipcar/243927224.htm
- - - Updated - - -
Załącznik 228275
ała!:o_O:
pójdźmy za ciosem
http://www.mobile.de/pl/Samochod/Alf...241357046.html
tej to chyba się wstydzili że takie kiepskie zdjęcia dali.
Dawid ta to chyba jest w podkładzie pomalowana
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
I sprzedaje ją bo dziadek umarł... lepszy bajer niż : dziadek nim jeździł do kościoła lub użytkowany przez niepalącą kobietę ;)