pomysl zajefajny :) ja sie pisze :D
co do zdjęć - jak bym wiedział że będzie taka sesja to bym autko umył :p
wysłane z mobila
Printable View
pomysl zajefajny :) ja sie pisze :D
co do zdjęć - jak bym wiedział że będzie taka sesja to bym autko umył :p
wysłane z mobila
Warszawiaky mamy film mojego autorstwa :) zapraszam do piatkowego oglądania :D
https://www.youtube.com/watch?v=0f27...ature=youtu.be
To ten lasek koło WAT'u ?
tak to ten
To super miejsce :D
To teraz będzie spot mazowiecki vol.2
Miło słyszeć, że się podobają zdjęcia :) Następnym razem też coś się pstryknie.
Maja oby foch belli szybko przeszedł, bo jak Ciebie nie będzie ja też nie jade
Spoko, do Brery dużo węgla się zmieści :D
kur..cze a ja swojego grilla zostawiłem w Czerwińsku :D "a taki był ładny szkooda"
o ile ten jegomośc balonika nie zawine:P
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=133403&stc=1
Ludziki,na te chwile bede i to autkiem,wiec Zmianowy-chyba nie skorzystam z podwózki,dziekuję za dobre chęci :D
powalcze jeszcze do czwartku z moją strzalą i zobaczymy,czy sie nie zmieni...:(
miejscóweczka ustalona,czy tez jakies zmiany? pogoda ma byc lepsza,tyle,ze slyszalam zapowiedzi deszczu....
Nie ma to jak czarny dymek z tylu ;) bo diesel musi dymić :D
ahahahahah, jeszcze wyjdzie na to,ze Zmianowy mi belle podtruwa,zeby mnie na grille podwozic :DDD a ja bede tak dobra i tez Go zawsze zabiore :D ...moim smierdzacym,kopcacym dieslem :D a golfa wezmiemy na hol :D ..potem podwiniemy jeszcze limurzyne obamie i dopiero bedzie kozacko tak 'se' pojezdzic
! :D
cassiel - wpadasz wreszcie do nas???
Cześć,
Jestem świeżo upieczonym Alfistą i równie świeżym użytkownikiem forum. Chciałbym zadać trywialne pytanie. Czy spoty odbywają się regularnie co czwartek i jakie jest wkupne, żeby można było do Was dołączyć? ;)
Pozdrawiam,
Arek
Oczywiście że podtruwam :D, wkładam szmaty do rury wydechowej :D
vitaaaaam Cie jako pierwsza! :) ooo juz nie pierwsza :D ech to odswiezanie stron :P
uuuu,o wkupne nie pytaj :DDD hahaha
...a sezon ruszyl,spoty co czwartek. w najblizszy -zaplanowany grill - na stronach masz opis :D
milo mi poznac kolejnego zarazonego wirusem... :D
Dodano po 2 minutes:
.....ech,tez ja qrde szukam pod maską...i nic... :D
Oj Majeczka kusisz, kusisz - i normalnie miód na moje serce lejesz ;)
Ostatnio w czwartki delegacje mi wypadają, a w najbliższy niestety mam firmowe bardzo oficjalne wyjście - no chyba ze wpade ok 23ciej w galowym "gajerze" ;)
A limo Obamy dziś widziałem na własne oczy w Al. Jerozolimskich i to w dwóch egzemplarzach. Ale większe wrażenie zrobiła na mnie prawdziwa amerykańska karetka w kolorze czarnym identyczna jak w USA ;)
Ale i tak już się nie wygłupiają, nie zamykają trasy 3 godziny przed przejazdem. Nie lata wkur$%^ helikopter (ostatnio jak był Obama to podobno cały roczny zapas paliwa wylatali). A najlepsze, że ludzie wystraszyli się paraliżu i dzisiaj z roboty wracałem całe 20 minut :)
limuzynki i obstawa secret service robia wrazenie...z mojego 8 pietra idealnie widac 2 krążące nad cenrtum helikoptery wojskowe/śmigłowce? lol w kierunkach w jakich przemieszcza sie Barack :D gdyby nie to,ze zablokowali wawe,to nawet by mi sie podobalo :D
a efy chyba z Łasku przylecialy-mam 3km do lotniska w domku :D
Dodano po 2 minutes:
Zmianowy-heli.. latają dwa, ciagle w powietrzu, od rana :D
Po centrum ok 16.20 tez jechało mi sie zarąbiście i miejsce parkingowe w alejach znalazłem bez problemu. Aha najważniejsze kolumnę wozów z Obamą otwierały i zamykały dwie policyjne Alfy 159. "Niebiescy" wyciągnęli dla gościa najlepsze co mieli w garażu - przyjemnie było popatrzeć. Oczywiście sie nie popsuły wiec godnie ochraniały gościa ;)