W Żywcu też są zniżki :P . W tygodniu to raczej się nie uda większość pracuje i to na zmiany:( dlatego spoty żywieckie są w niedzielę .
Printable View
W Żywcu też są zniżki :P . W tygodniu to raczej się nie uda większość pracuje i to na zmiany:( dlatego spoty żywieckie są w niedzielę .
Po rosole z kurwy
Powitać ;) to na kiedy planujecie jakiegoś spota ? ;) wpadłbym moim GTV na stalówkach :D
To co nikt ,nie pisze się na kręgle ? , no cóż szkoda :(
Ponad 200 wejść na stronę .Po prostu nie wierzę ,że nikt nie chce się zabawić :hmmmm:.
Ja napewno nie dam rady w ten weekend..
Witam a wiec ja sie pisze na jakieś spocik a i przy okazji potrzeba trochę porad i pomocy dot. Klap wirowych wiem ze już było na forum ale jakoś nie umiem sie za to zabrać raźniej by było z kimś kto już przerabiał ten temat ktoś chętny do pomocy w garażu
Ja mam turniej w niedzielę więc nie dojadę.
Ja bardzo chetnie pojade :) dawajcje tylko cynka co i jak :)
w ten i kolejny week też odpadam bo jestem na uczelni :(
Jutro to i my odpadamy ( niestety) moją dopadła choroba i leży w łóżku :(
Witam, jestem nowy wiec jesli nadal organizujecie jakies spotkania, bylbym chetny :)
Alson Witamy i my:) owszem spotykamy się .Teraz najbliższy spot chyba po świętach .
Zapraszamy !
Pozostaje śledzić temat :)
A tak z innej beczki kto się wybiera na bicie rekordu 1 maja ?? Jeśli ktoś się wybiera to fajnie by było jechać bardziej zorganizowaną paczką :) co wy na to ??:) kto by się pisał na takie coś :)
A co na tym kopcu jest? [emoji14] misia to trzeba by się zgadać :) czym większa grupka tym lepiej [emoji14] tak mi się wydaje [emoji14]
no to tez można xD do południa bijemy rekord i potem na kopiec XD no i się dzień pięknie uzupełnia xD
się zobaczy na miejscu :P a to tam ma być coś więcej ? bo niby czytałem ale nie orientuję się :)
A ja wam proponuję założenie nowego tematu coś w stylu "Kto się wybiera na........" i nie odbierzcie tego źle , ale tu na ten temat wchodzą tylko ludzie ,którzy chcą się spotkać w Żywcu .
Pozdr. M&M
To co może juz ustalimy na 12-tego ?
Rozumiem,że masz wówczas wolne:D Nie ma sprawy możemy spotkać się 12 kwietnia :)
Sołtys wyjeżdża ,Lola do pracy -zaś nas nie będzie :(
My chyba damy radę :) wyjdzie w praniu :)
12 kwietnia....hmmm...ja dam cynka bede obserwoac temat, nie wiem dokładnie czy będę...Grafik zawalony :)
To co widzimy się w niedzielę 12.04 o 17-tej tam gdzie ostatnio ?
hmmmmm...
;)
Dajcie znać czy ktoś będzie bo będę w bb to może też podjadę
Bedzie bedzie przyjezdzaj [emoji14]
Jestem za niedziela, tylko gdzie? Bo nie jestem wtajemniczony :D
Dobra , nie trzeba bylo mapy pokazywac ^^ ale dzieki za starania hehe:)