Niestety dupa 3 kolegow zanioslo l4 i weekend 0racuje niestetg :(
Printable View
Niestety dupa 3 kolegow zanioslo l4 i weekend 0racuje niestetg :(
Chcesz to załatwię ci L4 :-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Ja też się zjawię z bratem i nasz znajomek Darek alfą 33. Do zobaczenia ;-)
Kurde, będzie trochę fajnych pozycji. Aparat trzeba zabrać :D
hahaha:D
Pablo... :D drugi spocik i sie znowu wymigujesz:DCytat:
A u mnie awaria auta:-(
Dla tych co będą jechali z Wrocławia proponuję jechać autostradą i zjechać na Strzegom (o ile nie będzie wypadku) chyba dużo lepsza droga niż 35-ka szybsza i mniej dziurawa, no i na wjeździe do Wałbrzycha są remonty wiec może się trochę korkować.
Juz nie ma takich straszny korkow w wekeend tym bardziej bedzie luz :)
A u mnie hamulce się posypały ale dzisiaj będą jak nowe . Bo jak tu opuścić takiego spota:cool:
Ja mam świece do wymiany, ale do niedzieli powinienem kupić nowe;]
Ja w sobote będę wyminiał olej w silniku i skrzyni biegów :P
A ja glaszcze i pieszcze dzis mala jutro duza przed zlotem:) powinny byc piekne:)
Olej to bulka z maslem ja zamowilem nowa wykladzine do srodka ale nie dam rady zmienic :-)
Mała prawie gotowa. Jeszcze tylko szybki :) http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2014/10/92.jpg
A cóż to za rysa na błotniczku . A ja dzisiaj wymieniłem hamulce przód komplet i wachacze góra i nastała błoga cisza
Chciałem się przypomnieć w kwesti kompa i kabelka bo abs zwariował
Aktualna lista:
- edhel
- Steo
- Tallmen x2 + Ewa + Julcia
- Gracek + Krysia
- flatbeet
- jozofek
- Trin
- psotnick
- tomaszchwesiuk + malgo+Martynka :D
- monika z
- dawid2311 + Ola
- rain
- Bonafide916 + brat
- Darek Alfą 33
- RafalskiJ + Asia
- ale.mar.szu
- marek230482
- Teddy84 :confused:
- Czysqinho :confused:
Jeśli ktoś jest pominięty niech się odezwie :D w razie jakiegokolwiek spóźnienia, informacji (w związku z dojazdem) zadzwonić lub napisać do mnie to poczekamy chwilę dłużej 661-244-377 :)
Ja przyjadę, prawdopodobnie namówię żonę więc przyjadę 159. Z tym że my od razu na miejscówkę. Jak synek się obudzi to się wybierzemy. Do której będziecie tam siedzieć?
Wszystko wyjdzie w praniu pewnie :) ja po 16 znikam bo do roboty na 18:/
Ja bede + Asia, więc znak zapytania można skasować
Wysłane z mojego LG-P875 przy użyciu Tapatalka
My z Dawidkiem się nigdzie nie spieszymy więc będziemy tak długo jak dusza zapragnie ;)
Ale Wam zazdroszczę tego zlotu. Zapowiada się fajnie. Miałem wypucować swoją czarnulę i wpaść a ona mi zrobiła taki numer,że trafiła do warsztatu:-/ Poróbcie dużo zdjęć, to przynajmiej zobaczę co straciłem:-(
Może do tego czasu czarnulka stanie na 4 kółkach ;)
Czarnulka wyjedzie dopiero w środę:-/
No to nie fajnie :/ a zdjęci zrobimy dużo spokojnie ;)
Życzę Wam udanego zlotu!!! Pokażcie,że alfaholicy rządzą:-)
Kurde ja tak samo zaluje :/ nie znalazlem nikogo chetnego zeby sie zamienil za niedziele. No nic udanego zlotu ;) jednakze z wro bedzie reprezentacja wiec jest ok :D
Dzis i moja sw zrobiona na połysk :) ktoś pisal ze weźmie kompa i kabel ale dla pewnosci i ja wezmę bo tyle alf ze moze sie przydać :sarcastic:
Hahaha w razie "w" to i laweta sie znajdzie :)
Tyle Alf to laweta na pewno się przyda :lol:
Dzwoniłem dzisiaj potwierdzić rezerwację oraz zapytałem o grilla, niestety grilla w niedzielę nie organizują ani nie można rozpalić własnego.
A powiedziales ile mniej wiecej ludzi bedzie zeby byli gotowi jak zwali im sie nagle z 30 osob :-)
No przeważnie się uświadamia o takich rzeczach przy rezerwacji :D
No :-) heheh
Rozpalony z boku. Gdzies sie da. :-)
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk