Gołąb wypuszczony z klatki??? Bo kasy jak nie miałem tak nie mam.......
Właśnie wyszedł, pozdrawiam.
Także Rain smaruj tylek albo szykuj dobry trunek hehe
Co do płynów, ja mogę zaproponować od siebie zaopatrzenie w browka do wyboru: 1 - mój regionalny Lwówek , 2 - coś na nutę niemiecką zza Odry 3 - coś na czeską nutę od pepików
Lwówek dobry :) czeskie to raczej coś z tmawych a niemieckie to coś z bawarskich bo zwykłe to pilznery za jakimi nie przepadam. Przypomnę się przed zlotem jakbym do pepików się sam nie wybierał :D
Będę. Ale gołym puntolotem bo za bardzo mi już wody nabiera :sarcastic: a przy pomocy naszego kolegi mam nadzieję ogarnąć temat. Nie będę miał czasu na wycieczki po truneczki :)
Trunki trunkami ja się w kosmetyki uzbrajam :))
Wnioskuję o powołanie komisji która zbada słuszność przydziału miejsc do spania!
:P
A jaką metodą wybierzemy metodę wyboru składu komisji ?
Danus na zlocie zerkniesz w kilka dziurek mojej 166? Hehe p.s jaka komisja Rain nie wymigasz się najpierw wtyczka, a teraz komisja hehe
Owczar jaki Adidas tam, białe skarpety i sandały!
Zerkne w każdą dziurke w jaka bedzie potrzeba ;)
Jak są jakies potrzeby odnosnie zabrania fejsow, kluczy itp to pisac za wczasu... Tylko z umiarem
Za błędy winić Tapatalk i operatora MB526
Ja zaklepuje pierwszy, nie pokazuje mi ile mam do przejechania na danym paliwie... Klucze też wezmę ze sobą. Co do rozkrecanie komuś czegoś też służę pomocą ;-)
Kaacu w tym temacie napisz do uzytkownika daniel-mm. W przeciagu ostatniego miesiaca rozpoznawalem mu ten temat zdalnie i niestety wszystko na pw. On już sam na miejscu sprawdzal okablowanie i wiem że udalo sie rozwiazac problem.
Mi to wystąpiło po zmianie wiązki na dsp i założeniu panelu od klimatyzacji innej ;-) może akurat coś się uda sprawdzić ;-)
Danus77 jakbys mogl wziac kabel ktory polaczy sie z aisinem, bo moj sie nie chce laczyc.
Ołki...nagrzewnica odpada bo mogłoby mi zabraknąć repertuaru niecenzuralnych słów, a i dzieciaków będzie sporo więc...
Co do kabla to nie ma problemu. Dodatkowo wezmę lutownicę, to jak coś to się przerobi kabel komu będzie potrzeba/konieczność/wyrazi chęci.
Myślę że VCDS'a do VAG'ów nie muszę zabierać ;)
Danus pamietasz moj niedzialajacy central? Nadal nie abla...jak juz wezmiesz ta lutownice to moze pospawasz mi sciezki? ;)
Zapewniam odpowiednia ilosc rudego teunku pomagajacego w lutowaniu ;)
Apropos trunkow...dareme kiedy wpadasz??
To niech jeszcze ktoś zabierze przedluzacz
Wezmę przedłużacz ;-)
Czy coś się ruszyło w temacie koszulek?
Na biciu rekordu oferowane były koszulki okolicznościowe. Koszulki posiadały wszywki, mniej więcej takie o jakich była mowa w tym wątku wcześniej.
Może odezwać się do tej firmy, która je wyprodukowała, żeby zrobili koszulki dla nas?
Oto jak wygląda wszywka
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=165994&stc=1
To odzywaj się Sławek :) i daj znać co się dowiedziałeś :P
Ok. To napisałem do nich. Poprosiłem o wycenę przy zamówieniu 20 sztuk. Chyba więcej nie zejdzie.
A jakie koszulki konkretnie chcecie? Bo Alfaholik ze szczecina robi wiec mglbym popytac co i jak.
Ale naszywek nie robi bo pytałem (jeżeli to ten z bazaru :P)
Dostałem odpowiedź, że koszt zależny od projektu.
Zatem, czy mamy jakiś projekt?
Tomek ma. Napisz do niego.
Oki...to nie Ty mnie wczoraj w nocy mijales na Polickiej?
Co Wy sobie tu w temacie kącik wzajemnej adoracji otworzyliście???? :) trzymać się tytułowego tematu zlotu
Koszulek 21 bo 21 aut będzie
.. My z a albertem na dwa auta sami jedziemy
Jaki kacik? Umawiamy sie na wieczorno nocne spotkanie organizacyjne dot. wyjazdu na zlot o ktorym to rozprawiamy od 44 stron. Poniewaz mieszkamy od siebie w zabojczej odleglosci 1400m musimy umowic sie tutaj. :)
Do zlotu coraz bliżej , a u mnie Alfa jeszcze daleko w lesie z przygotowaniami! Zamówiłem ostatnio dystanse i długie śruby do nowych 18' i debile przysłali mi dystanse z piastą 65 mm ( czyli Peugeot-Citroen) i 6 śrub z gwintem 1,5.Tylko 10 śrub było takie jak trzeba z zamówienia ( kupiłem na allegro nówki ze sklepu).Teraz pajace pewnie będą chcieli żebym za swoje im odesłał i jeszcze za następną paczkę zapłacił.
Poza pucken mahen samochodów przygotujcie się intelektualnie :D będzie konkurs i to na większą skalę, bo i więcej chętnych :)
A ja się tak podniecam na polifta na wiosnę, że szok.. Zobaczę na zlocie to V6 a jtd 20v bo co raz bardziej mnie korci