proponuje 20.00 pod makro, najwyzej sie przemiescimy;p
Printable View
proponuje 20.00 pod makro, najwyzej sie przemiescimy;p
niestety jednak sie nie pojawię, choroba mnie rozłożyła:/
niech ktoś mi poda numer do siebie. na komórke a jak skończe o prace (ok. 21) to się skontaktuje i dowiem się gdzie jesteście.
pozdrawiam
Ja z Bamaboszkiem będziemy koło 20 :)
nie ladnie wpisywac sie na liste i olewac system... Wiwix podobno miales byc ?!
podpisuje sie pod tym:P
Rozrząd wczoraj zrobiłem i zabrakło mi oleju, a bez niego bym nie przyjechał :/ Sorry Panowie
wracałem z suchej Beskidzkiej i utknąłem w korkach -sorki- siła wyzsza-Pozdrawiam
Dzieki za fotki Patryk!
ooo ta w środku najlepsza :D
a dzis niema spocika zadnego:>?
a ja znowu miche załatwiłem... są jakieś alu osłony??
hehehehe na hopce? trzeba jezdzic jak czlowiek ;p
na hopce to z 2-3 tygodnie temu, teraz na Ursynowie... kto jeździ to wie co tam czyha na skrzyżowaniu...
blache ryflowana sobie załóż ja tak zrobiłem i mam spokój-Prawie... co jakis czas musze maske wyrównywac hehe
to jest przekleństwo. ja też musze uważac na tych chopkach strasznie..
to jak tam jak tam kiedy się spotykamy znów tzn ja pierwszy raz ;)
---------- Post dodany o godzinie 18:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:53 ----------
hej ekipo z BB okolic może byśmy sobie zamówili smycze na klucze grupowo na pewno taniej byłoby z wysyłką :P i przynajmniej byłaby okazja do spota kto chętny ?? :D
moze pod koniec tygodnia na mc donaldzie? wieczorową pora?
ja jestem za: w weekend pracuje do 21 ale potem pod MCdonaldem tym dużym czemu nie :)
Panowie z Bielska wybiera sie ktos na zlocik 2 dniowy
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...lfa_romeo.html
ja jade napewno ale wiecie razem razniej????????
Bielsko co tam słychać ?? cienko coś z tymi spotami naszymi Bielskimi.
Co tam wogóle na drogach słychać ? Gdzie się fajnie jeździ a czego lepiej unikać ? Bo ja już 3 tydz z nogą w gispie i zero info ondnośnie poruszania się po naszym pieknym mieście posiadam :D
na drogach jak zwykle to samo :D Vectra krazy po Andersa :D kiedys chcialem ich jajkami obrzucic przez sciane dzwiekochlonna ;D hehhehe ale zrobili tez nowe kawalki asfaltu na Andersa wiec chce sie depnac :D a nie mozna bo moga sie wylonic zza jakiegos chaszpla :P mozna kiedys zorganizowac spot z tym ze nie tak jak ostatnio ze wszyscy mieli byc a byly 3 auta...
A no to naprawdę po staremu ;) hehe nic tylko uważać :D
Jeśli chodzi o mnie to jak tylko się wyleczę to mogę spocić ;) tylko jeszcze bellę od lakiernika odebrać trzeba...
A tak pozatym To Zdrowych Pogodnych i Wesołych Świąt :)
wzajemnie~!!!!!!
Kto od nas wybiera się na spocisza do żywca za tydzień ? Może by się gdzieś umówić żeby tam dojechać większą grupką ??
Ja ze Slavikiem jadę więc można się gdzieś ustawić
To piszę się na to bo zabardzo jeszcze nie znam nikogo a tak to raźniej będzie ;) jak już będziecie wiedzieć co i jak dajcie znać ;)
Hej!
Panowie, z Tychów kilk aut pojedzie a będziemy jechać przez Bielsko-B. więc może spikniemy się gdzieś najpierw (n.p. pod Tesco przy wjeździe do Bielska-B. od str. Katowic) i pojedziemy wszyscy razem? Bo im więcej Alfinek tym lepiej :)
Nie ma problemu :)
Jak najbardziej ;) dajcie tylko znać co i jak :D
Ja także się piszę na wyjazd do Żywca, dajcie znać o której się spotykamy:) pod tesco może być, świetne miejsce na spotkanie, no i przejazd przez całe miasto :)
To spotykamy się pod Tesco na Warszawskiej ( http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=19....2&v=true&utf=1 ) parking koło stacji benzynowej :)
moge sie podłączyć:>? ewentualnie reszta tyszan ;)
To jeszcze info odnośnie czasu :D jak się wszyscy zdecydują :)
kolego nie wiem czy ktos jeszcze sie wybiera zucilem temat ze mozna sie spotkac np. pod graffiti ale narazie cisza takze ja sie dostosuej do was ;)
GrzesiuŻar chyba też jedzie z Tych, co do godziny to obojętnie, byle nie za późno. Bo ile tak na oko się jedzie do Rychwałdu ?
z zywca jakies 20min? np. przez pawel male czy jakos tak
No to z Bielska do Żywca jakieś 30 min, czyli możemy się spotkać o 7:30, może być ?