a ja juz od 26 lutego czekam na ramki i nie dostalem , czyzby jakies naciaganie ?? pisze ze do 5 dni dostawa , a tu nic
Printable View
a ja juz od 26 lutego czekam na ramki i nie dostalem , czyzby jakies naciaganie ?? pisze ze do 5 dni dostawa , a tu nic
Są problemy z nową dostawą, czekam gdzieś od 2 tyg. Mam nadzieję, że jutro/pojutrze je dostanę.
Ramki ok. Ale prawie zawsze przy zakładaniu strzelają zatrzaski i to denerwuje :)
u mnie wszystko bylo GIT polecam , wygladaja extra :)
Witam, też czekam na ramki już 2 tygodnie
Wrzuci ktoś zdjęcia tych nowych białych ramek?.... Czy nikt jeszcze ich nie dostał?....
Ramki zostały już wysłane ? :P
EDIT: Tak czytając posty wyżej, mam rozumieć że nowe ramki są, inne niż te w sklepie ? New wzór ? :D
Dzisiaj wszystko zaległe poszło. Przepraszam za opóźnienia.
Tak są nowe ramki. Nadruk niczym się nie różni, wg. mnie ten obecny nadruk jest lepszej jakości. Dostaję też od producenta mniej połamanych ramek, czyli chyba są trwalsze :)
Tuti zaktualizuj zdjęcia ramek proszę.
Rameczki doszły, dzięki wielkie. A z białymi wyglądają tak. ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2012/03/70.jpg
ja mam już około roku ramki i wszystko cacy...
ramki mają tez dobrą cene..
bo ramki z forum Lancia klub polska
prawie 20 zł z przesyłką
Do mnie również przyszły już ramki, dzięki wielkie :D .
http://www2.picturepush.com/photo/a/...g/IMG-0357.jpg
Powinna być nowa opcja "rozwaliłem przednią ramkę , potrzebuję nowej ' :)
Ja dzisiaj dostałem ramki naprawdę świetnie wyglądają
A stare podkładki miały czarny plastik ?? :)
mozna jakos zamowic i zaplacic przy odbiorze ?
Raz na jakiś czas wystawiam na Allegro, po zalicytowaniu wysyłam również za pobraniem: http://allegro.pl/ramki-pod-tablice-...210454991.html
doskonale się spisują :) widać z daleka, niepowtarzalny wzór :) bajka :D
Do kitu są te ramki, nie widać ich ze środka i nie mogę nacieszyć oczu. :top: :dance3::dance3::dance3:
Można kupić drugi komplet i przykleić od środka na szyby :D
Dostałem próbkę ramek 3D, później wrzucę zdjęcia i ocenicie :)
Cześć,
wczoraj założyłem ramki do miciaka (te z poprzedniej edycji).
Dzisiaj rano okazało się, że wszystkie zatrzaski popękały (w nocy przymrozek), a tablica wewnątrz ramki jest jakby pofałdowana. Wygląda to tak, jakby ramka była za mała w stosunku do tablicy rejestracyjnej.
Zdaje się, że ramki na przednim zderzaku mito są bardziej wygięte niż w innych modelach i nie wytrzymują :(
Zwróćcie na to uwagę w następnych edycjach - to mega frustrujące.
ps. da się zamówić samą listwę z logo klubu? albo złożyć reklamację?
No wlasnie ja tez bylbym bardziej zainteresowany sama listwa z logo klubu no ale jesli nie ma takiej mozliwosci to bede musial zamowic cale ramki
Jak stare (czarne listewki) to piszcie na PW do bociana.
mam je od 09/2011 - przejeździły zimę i nie widać śladów zużycia :)
Ja miałem ostatnio mały problem z włożeniem tablic w nowe ramki. Rogi tablic nie chciały wejść w górną część ramki. Musiałem troszkę je przygiąć, żeby tablice weszły do końca. Lekko podgiąłem, weszły i jest git:P
Też to samo odnotowałem u siebie po wymianie ramki na te nowe - z białą listewką.
Moje kupione wiosną zeszłego roku ( czarna listewka) i jak do tej pory żadnych śladów zużycia :) ... Jedynie uważac trzeba na zatrzaski bo łatwo łamliwe
A ja mam pytanko czy da radę kupić tylko samą listwę z logiem alfaholików? Ewentualnie czy ten pasek z logo jest uniwersalny?
Ja niestety musialem zrezygnowac z samych listew bo raz ze i tak by nie pasowaly bo inaczej rozmieszczone sa zatrzaski a dwa ze z przodu tablica byla nadlamana i ramka by dziwnie wygladala.Zakupilem wiec klubowe ramki,sa juz na aucie i jak narazie ok.Zadnych problemow przy montazu.Wszystko pasowalo.Zobaczymy jak sie beda sprawowaly z biegiem czasu
ja osobiście zapobiegawczo położyłem 2 warstwy lakieru bezbarwnego w spray-u:) przy okazji połysk oraz ochrona:)
Ja mam założone dokładnie rok czasu a przednia ramka jest wykrzywiona do bólu bo ne posiadam podkładki pod ramkę i wyglądają jak bym je wczoraj zakładał.Niczym je nie zabezpieczałem przed zimą.
Ja zamówiłem, zapłaciłem - czekam. Mam dostać jakiegoś maila czy coś, że zostały wysłane?
Właśnie dostałem, pewnie jutro zamontuje bo dopiero z pracy wróciłem. Na spotkanie alfaholików też się nie wyrobiłem - ale ramki są przednie. I dobrze ze zamówiłem bo sam pasek do starych by nie pasował. Dzięki
Koledzy jaka jest droga zamówienia ramek???????
Link do sklepu: http://www.forum.alfaholicy.org/cart...ct&productid=2