A na kwiecień to do kogo i do kiedy trzeba wysłać fotke?Wysłać jedna czy więcej mozna?
Printable View
A na kwiecień to do kogo i do kiedy trzeba wysłać fotke?Wysłać jedna czy więcej mozna?
To się wyprostuj bo juz przeczytałem:P:P
nie musi pytać nikogo i nie musi być nic takiego w regulaminie zlotu. Samochód to nie wizerunek osoby jak zakryje blachy może wrzucać zdjęcia gdzie mu się tylko podoba ;) szczególnie z imprazy otwartej :)
Możliwe w prawo się nie zagłębiam i nie wiem jak by to wyglądało w przypadku jakiegoś charakterystycznego auta np. jakieś zabytkowej Alfy bo faktem jest, ze ktoś wpakował w auto sporo czasu i kasy, a ktoś wykorzystuje to dla swoich korzyści no ale jak pisałem na prawie się nie znam więc nie wiem ale jak napisałem na końcu z czystej przyzwoitości (a nawet zgodnie z regulaminem konkursu) wypadało by zapytać szczególnie w przypadku, o którym wspomniałem wyżej gdy kogoś auto jest bardzo charakterystyczne i bez problemu rozpozna swoje auto na sprzedawanym kalendarzu no chyba, że to zwykła pospolita alfa jakich pełno bo i nikt się nie przyczepi i nawet mogą być problemu z ustaleniem właściciela ;)
Pytanko mam, bo pomimo prośby nie dostałem żadnej odpowiedzi: czy wpłynęło moje zgłoszenie na kwiecień?
nikła szansa, żeby nie doszło; a to że nie dostałeś odpowiedzi mnie nie dziwi - zgłoszeń trochę jest i może Twoja prośba nie została zauważona :P
ten temat umarl czy co ze nic sie tu nie dzieje?? Oo
Chyba skrzynka konkursowa jest przepełniona...a już chciałem być faworytem na lipiec...;)
Niemożliwe... jaką wiadomość zwrotną dostajesz?
Mam poczte na wp. W zwrotnej wiadomosci dostaję, że skrzynka konkursfoto @ alfaholicy.org jest przepełniona i bym skontaktował się z administratorem...
tak dokładnie:
Uwaga! Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość adresowana do użytkownika konkursfoto@alfaholicy.org nie została dostarczona z powodu przepełnienia skrzynki tego użytkownika.
Skontaktuj się z nim w inny sposób i poinformuj o przepełnieniu skrzynki lub w razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty
Napisz mi na PW adres z którego wysyłasz maile. Skrzynka konkursowa nie ma limitów, więc to raczej niemożliwe :)
Dobra wina leżała chyba po mojej stronie...rozdzieliłem zdjecia i tak wysłałem i doszło :) Wszystko jest ok:)
Do którego lipca można wysyłać zdjęcia na miesiąc lipiec??
Pierwsza strona kolego wszystko pisze :)
No brawo!!! A jednak dało się pokazać odrzucone zdjęcia. Ponad rok temu jak to proponowałem, administratorzy i ich koledzy z forum zapewniali mnie, że to głupi, niedorzeczny, zły pomysł. Jeszcze raz gratuluję zmiany zdania. Teraz pewnie jakąś fotkę prześlę w lipcu.
A no tak jest :D
A czy jakieś potwierdzenie, że otrzymaliście zdjęcia będzie wysyłane. Ewentualnie informujecie o swoich uwagach?
ja w końcu też planuje przysłać forki na konkurs - przypomnijcie do kiedy trzeba nadesłać ?? ;)
Poszło :)
I ja dorzuciłem swoje 3 grosze :P
witam próbowałem wysłać swoje foty na waszego maila i wyskoczył mi problem z dostarczeniem wiadomości na maila pozdrawiam
wyslalem i swoje :)
moja bella też już jest zgłoszona do konkursu :D
a ja poprosiłbym o aktualizację pierwszego postu w temacie
mianowicie:
kto jest teraz w jury ??
do kiedy w danym miesiącu można wysyłać prace?
gdzie wysyłać prace?
czy fotka ze słońcem automatycznie wyleci poza konkurs jeżeli zostanie zgłoszona jako np IX lub X ? bo niby pogoda u nas inna ?
edit:
gdzie wysyłać - już doczytałem ( zakładając że dane z pierwszego postu aktualne - bo po zmianie jury dostęp do maila powinni mieć tylko aktualni jurorzy )
do kiedy - też doczytałem ( też zakładając brak zmian do dn dzisiejszego )
"czy foto ze słońcem z automatu wyleci jako np foto października ? tego nie wiem bo pisze niby w reg. że ma być alfa i już no ale ...
skład jury - niestety nadal nie wiem